ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vier het seizoen van de aardbei

Sluit uw maaltijd af met het ultieme zomerse toetje: een klassieke éclair met aardbeien in Business Class of een choux-gebakje met aardbeien in First Class. Drink er een glas champagne bij en bekijk live sportwedstrijden van de UEFA Euro 2020, de Olympische Spelen van Tokio 2020 en Wimbledon op Sport 24 op ice TV Live. Beschikbaar op geselecteerde vluchten naar en vanuit het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Emirates Food & Wine-kanalen

Ontdek waar wij ingrediënten vandaan halen, hoe we onze menu's ontwerpen en onze recepten in elkaar zetten. U kunt zelfs onze recepten zelf uitproberen met onze videohandleidingen. En volg ons naar Bordeaux, waar we meer vertellen over de manier waarop we de juiste wijnen voor onze menu's kiezen. U vindt onze Food and Wine-kanalen onder het gedeelte Emirates & Dubai, alleen in het ice-entertainment aan boord.
De Emirates Airline Foundation
Help ons om kinderlevens over de hele wereld te verbeteren. Doneer aan de stichting en kom meer te weten over lopende projecten op het Emirates Airline Foundation-kanaal op ice.

ICE-GIDS

Kies uit meer dan 4.500 kanalen boordevol bekroond entertainment

Bekijk ons overzicht van de beste items deze maand op ice. Kijk naar een serie, geniet van een kaskraker of luister naar de meest populaire muziek van dit moment.

Aanbod voor uw vlucht