ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Als lid van Emirates Skywards kunt u profiteren van voordelen die in waarde toenemen als u een hoger niveau bereikt.  U bereikt eenvoudig het volgende niveau door:
 
  • het vereiste aantal niveaumijlen te verdienen door vluchten van Emirates of flydubai te nemen; of
  • het vereiste aantal Emirates- of flydubai-vluchten te nemen. 
Zodra u een hoger niveau heeft bereikt, profiteert u 14 maanden van uw lidmaatschapsprivileges, zelfs als u niet voldoende mijlen verdient of niet voldoende vluchten neemt voor het behouden van de niveaustatus bij uw jaarlijkse beoordeling.
Ontdek uw niveauvoordelen

Emirates Skywards Blue

Blue is het eerste lidmaatschapsniveau en biedt u een warm welkom tot ons bekroonde programma.

Wat u kunt verwachten:

Als Blue-lid kunt u profiteren van reisvoordelen, zoals directe upgrades met Skywards mijlen bij het inchecken en toegang voor u en uw gast tot Emirates First Class- en Business Class-lounges in Dubai.

Bekijk alle voordelen

Emirates Skywards Silver

U kunt profiteren van een nieuwe reeks voordelen en services op het Silver-niveau. Verdien 25.000 niveaumijlen of neem 25 vluchten om het Silver-niveau te bereiken.

Wat u kunt verwachten:

Als Silver-lid krijgt u toegang tot alle ledenvoordelen voor het Blue-niveau, en directe upgrade aan boord met Skywards mijlen, 25% bonusmijlen voor Emirates-vluchten, gratis Emirates Business Class-loungetoegang voor u in Dubai en nog veel meer.
Bekijk alle voordelen

Emirates Skywards Gold

U kunt meer voordelen en meer premium services verwachten van een Gold-lidmaatschap. Verdien 50.000 niveaumijlen of neem 50 vluchten om het Gold-niveau te bereiken.

Wat u kunt verwachten:

Als Gold-lid krijgt u toegang tot alle Blue- en Silver-lidmaatschapsvoordelen, evenals 50% Skywards bonusmijlen voor Emirates-vluchten en gratis stoelkeuze in Economy Class voor u en de passagiers in uw boeking.

Bekijk alle voordelen

Emirates Skywards Platinum

Ons hoogste niveau beloont onze meest frequente reizigers met voordelen die elke reis onvergetelijk maken. Verdien 150.000 niveaumijlen of meer om het Platinum-niveau te bereiken.

Wat u kunt verwachten:

Als Platinum-lid kunt u profiteren van alle voordelen van een Blue-, Silver- en Gold-lidmaatschap, naast inchecken en bagagelevering voor First Class, gratis loungetoegang voor u en uw gasten in alle Emirates Business Class-lounges in Dubai en de rest van de wereld, 75% Skywards bonusmijlen voor Emirates-vluchten en Gold-niveau voor een echtgeno(o)t(e), partner of vriend(in).
Bekijk alle voordelen

Speciale voordelen bij flydubai

Als Emirates Skywards-lid verdient u Skywards mijlen en niveaumijlen voor uw flydubai-vluchten. U kunt ook profiteren van verschillende voordelen, zoals maximaal 75% bonusmijlen, maximaal 20 kg extra bagagevrijdom en bagagelevering met prioriteit, afhankelijk van uw lidmaatschapsniveau.
Bekijk alle voordelen

Veelgestelde vragen

Meer informatie over lidmaatschapsniveaus

Bezoek de pagina Veelgestelde vragen Emirates Skywards of lees alle Veelgestelde vragen als u nog vragen heeft over lidmaatschapsniveaus.