ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

DINEREN EN WIJN

Premium Economy-dineren

Wereldse smaken, hoogwaardige ingrediënten en meerdere gangen geserveerd met uw keuze van mousserende of premium wijn. Dat is dineren in Premium Economy.

Verfijnd geserveerd

Geniet van heerlijke maaltijden met meerdere gangen op porseleinen Royal Doulton-servies met roestvrijstalen bestek. Combineer uw maaltijd met een glas van uw favoriete drankje van onze lijst, zoals een mousserende Chandon en een bredere keuze aan wijn uit onze selectie.
Voorbeeld van een menu Opens an external link in a new tab

Krijg een voorproefje

Bekijk ons Premium Economy-voorbeeldmenu voor een voorproefje van de gerechten die we aan boord serveren.
Voorbeeld van een menuVoorbeeld van een menu Opens an external link in a new tab
Bekijk wat er op het menu staat
Voer uw route of vluchtnummer in om vóór uw vlucht te zien wat we serveren

Aanbod voor uw vlucht

Stil uw honger

U vindt ongetwijfeld een maaltijd die uw smaakpapillen aanspreekt in ons regionale maandmenu, zoals een continental of gekookt ontbijt, of een lunch of diner met meerdere gangen. Lunch en diner worden geserveerd met een salade, crackers en kaas, in combinatie met een heerlijk dessert. We bieden altijd een optie uit de regio waar u heen vliegt om u een voorproefje van uw bestemming te geven.

PREMIUM ECONOMY

Vier het met gebak en champagne

Verwen uzelf of verras een geliefde aan boord. Regel een taart- en champagnepakket als u vliegt vanuit Dubai. Geniet van een heerlijke vanilletaart of een rijke chocoladetaart met een 20 cl fles Moët et Chandon Brut Impérial voor USD 43. Of bestel een taart om een speciale gelegenheid te vieren voor slechts USD 30 als u vanuit een van onze bestemmingen vliegt. Bestel heel eenvoudig 48 uur vóór uw vlucht.

celebrate with cake and champagne on board
Disclaimer: Emirates heeft een gevarieerde vloot van eerdere en latere modellen van de A380- en B777-vliegtuigen. Producten, services en functies op daadwerkelijke vluchten kunnen verschillen, afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt. Neem contact met ons op voor uw vlucht in het geval uw vragen heeft over onze producten of u specifieke vereisten heeft.