Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Vliegtickets naar Europa
Landen en regio's
Europa
Vluchten naar België zijn het begin van die typisch Europese ervaring. Het land is de thuishaven van één van de mooiste hoofdsteden.
Europa
Boek een vlucht naar Cyprus en pak uw koffer in voor zon, zee en zand - maar vergeet niet een paar dagen voor avontuur in te plannen.
Europa
Als u naar Denemarken vliegt, komt u in een stijlvol land met een adembenemende natuur, waar onberispelijk design en wereldberoemd gebruiksgemak de toon aangeven.
Europa
Of u in Duitsland nu naar de prachtige natuur of een bruisende stad vliegt, deze reis zal voor eeuwig in uw geheugen gegrift staan.
Europa
Boek een vlucht naar Frankrijk om te ervaren waarom het land haar welverdiende reputatie heeft verdiend op het gebied van fenomenale kunst, cultuur, mode en eten.
Europa
Wanneer u vluchten boekt naar Griekenland, worden al uw zintuigen in de watten gelegd. Dit zonovergoten paradijs aan de Middellandse Zee moet u bezoeken.
Europa
Als u naar Hongarije vliegt, combineert u veel in één reis, van architectonische bezienswaardigheden tot heerlijke maaltijden en avonturen.
Europa
Een reis naar Ierland staat op ieders verlanglijst dankzij de sfeervolle steden, glooiende groene heuvels en befaamde vriendelijke bevolking.
Europa
Als u naar Italië vliegt, krijgt u de kans om te winkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en heerlijk te dineren in een betoverende omgeving.
Europa
Het is geen wonder dat Kroatië elk jaar bovenaan het verlanglijstje van vele reizigers staat, met haar prachtige natuur, boeiende geschiedenis en ideale ligging in Midden-Europa.
Europa
Boek een vlucht naar Malta en u bent verzekerd van een volledig ontspannen verblijf terwijl u dit zonovergoten mediterrane eiland verkent. U zult niet teleurgesteld worden.
Europa
Vluchten naar Nederland openen een wereld aan reismogelijkheden. Het land is compact en het vervoer uitstekend.
Europa
Boek uw vlucht naar Noorwegen voor een mooie reis in Scandinavische stijl die u nog lang zal bijblijven - de buitengewone schoonheid van het land vraagt om een langer verblijf.
Europa
Als u naar Oostenrijk vliegt, raakt u vast en zeker onder de indruk van de enorme geschiedenis van dit land, de skipistes en de majestueuze bergen.
Europa
Als u naar Polen vliegt, kunt u een aantal werkelijk fascinerende steden en culturele bezienswaardigheden bezoeken, plus een verrassend gevarieerd landschap dat staat te popelen om ontdekt te worden.
Europa
Als u naar Portugal vliegt, komt u op een plek die indruk op u zal maken vanwege haar vanzelfsprekende schoonheid, cultuur en charme.
Europa
Boek vluchten naar Rusland en neem uw camera mee - de bezienswaardigheden, waterwegen en het decor van de bergen maken het land uitermate fotogeniek.
Europa
Als u naar Spanje vliegt, begrijpt u waarom het land voortdurend als een van de meest bezochte bestemmingen te boek staat.
Europa
Vliegtuigen naar Tsjechië vliegen over een lappendeken van kastelen en grote landgoederen, en na het landen vindt u er eindeloze mogelijkheden om u te vermaken.
Europa
Als u naar Turkije vliegt, komt u in een land dat zowel in Europa als in Azië ligt - met zichtbare culturele invloeden van beide.
Europa
Kies voor een vlucht naar het V.K. en ontdek de rijke cultuur en fascinerende geschiedenis van Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales.
Europa
Als u naar Zweden vliegt, wordt uw creativiteit gestimuleerd dankzij de beroemde ontwerpen, de opwindende geschiedenis en het sprookjesachtige landschap.
Europa
Vliegen naar Zwitserland past bij mensen die de voorkeur geven aan de mooiere dingen in het leven, of het nu om natuur, hotels of dure boetieks gaat.