Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Vliegtickets naar Denemarken

Vliegtickets naar Denemarken

Denemarken is een land met één grote stad en een uitgestrekt, indrukwekkend platteland; een absoluut genot om te ervaren. Alles is prachtig ontworpen en praktisch, van cafés tot fietsen, en het land kabbelt voort op een georganiseerde, efficiënte manier die het uitermate makkelijk maakt om hier te reizen (bovendien spreken de Denen over het algemeen heel goed Engels).

Waar u ook heen gaat in Denemarken, u moet beslist ook naar Kopenhagen. Deze heerlijke stad combineert het moderne met het traditionele, met straten waar u heel veel chique winkels vindt, omzoomd door bomen en bevolkt door de inwoners op fietsen. Grachten genoeg, met aan weerszijden kleurrijke oude koopmanshuizen, en de cafés, bars en restaurants van de stad zitten meestal vol, vooral op de lange zomeravonden. Ga 's avonds naar de betoverende Tivoli Tuinen, met zijn honderd jaar oude achtbaan, open-luchtvoorstellingen, kermisattracties en zeer romantische verlichting. Het is sinds halverwege de 19e eeuw een instituut in Kopenhagen.

In het hart van Jutland, dat u tijdens een dagtripje vanuit Kopenhagen kunt bezoeken, bevindt zich Legoland Billund - een toeristische attractie voor bezoekers van alle leeftijden. Het is een themapark in het klein en een leuke, gekke en indrukwekkende plek die het waard is te bezoeken, zelfs wanneer u denkt dat dit niks voor u is. Een aquarium gevuld met kleine duikers en duikboten van Lego? Ja, graag.

Meer onbekende bestemmingen zijn bijvoorbeeld Ribe, een kleine stad uit de 9e eeuw met prachtige, 500 jaar oude huizen, een traag stromende rivier en een oude wijk die in zijn geheel bewaard is gebleven dankzij de National Trust. Als u iets wilt zien van de prachtige Deense natuur, reis dan naar het geweldige Dueodde, waar de golvende zandduinen worden omgeven door dennenbomen, en waar het enige andere dat er te zien is, een vuurtoren is die uitkijkt over zee. En, als extra bonus, vindt u in heel Denemarken kastelen die rechtstreeks uit de sprookjes van Hans Christian Andersen lijken te komen.

Onze bestemmingen in Denemarken
Kopenhagen is een kleine stad met een grote reputatie, waardoor het perfect is om het in elk gewenste tempo te verkennen.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken