Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Uw reis plannen

Excursies, gidsen en activiteiten

Plan en boek excursies en activiteiten op uw bestemming bij onze partners op GetYourGuide.com. Ontdek aanbiedingen voor de leukste activiteiten tijdens uw reis en verdien tegelijkertijd Skywards mijlen.

undefined Gebruik de toets Page Up om de volgende maand te selecteren en Page Down om de vorige maand te selecteren. Gebruik de pijltjestoetsen om de datums te selecteren. Na het selecteren van de datums, kunt u met de tab-toets tussen de opties enkele reis en flexibele datums kiezen.

undefined Gebruik de toets Page Up om de volgende maand te selecteren en Page Down om de vorige maand te selecteren. Gebruik de pijltjestoetsen om de datums te selecteren. Na het selecteren van de datums, kunt u met de tab-toets tussen de opties enkele reis en flexibele datums kiezen.

Ontdek duizenden unieke en onmisbare dingen die u overal ter wereld kunt doen via GetYourGuide. Boek naadloos uw tickets online, sla de wachtrijen over en beleef persoonlijke excursies van gescreende locals. We hebben het plannen van uw reis makkelijk gemaakt, zodat u meer tijd overhoudt voor het ontdekken van uw bestemming.

Waarom zou ik bezienswaardigheden boeken via emirates.com?

 • Couple engaged in hiking activity in Thailand

  Professionele, lokale gidsen

 • Aquaventure Lazy River

  Geweldige tarieven en dagelijkse aanbiedingen

 • Vrienden die online zijn met een laptop en een smartphone

  Gemakkelijk online boeken

 • Nieuwe Boeing 777 First Class-cabine

  Verdien Skywards mijlen voor elke boeking*

Algemene voorwaarden

 • Emirates Skywards-leden kunnen Skywards mijlen verdienen voor excursies en bezienswaardigheden die ze voor zichzelf of familie en vrienden hebben geboekt via de GetYourGuide-pagina op emirates.com, mits het juiste lidmaatschapsnummer van Emirates Skywards wordt ingevoerd tijdens het boeken.
 • Emirates Skywards-leden kunnen hun lidmaatschapsnummer niet wijzigen vóór de datum van de activiteit. In het geval dat Skywards mijlen niet worden bijgeschreven op het lidmaatschapsaccount, kunt u Skywards mijlen claimen door in te loggen op uw Emirates Skywards-account en het online claimformulier in te vullen.
 • Emirates Skywards-leden verdienen minimaal 1 Skywards mijl per uitgegeven 1 Euro. Het verdienen van mijlen is gebaseerd op de prijs van de geboekte activiteit. Het aantal toe te kennen Skywards mijlen wordt op het moment van boeken weergegeven.
 • De wisselkoers fluctueert en kan wijzigen naar inzicht van GetYourGuide. Als Emirates Skywards-leden een niet-restitueerbare activiteit boeken en deze annuleren of hier geen gebruik van maken, verdienen ze hier geen Skywards mijlen voor.
 • Skywards mijlen worden maximaal 6 weken na de datum van de geboekte activiteit toegekend.
 • Als Emirates Skywards-leden excursies en activiteiten via het GetYourGuide-platform boeken via emirates.com, stemmen ze ermee in dat Emirates bepaalde gegevens verzamelt en overdraagt om gebruik te kunnen maken van de partnervoordelen, inclusief titel, voornaam, achternaam en lidmaatschapsniveau, en geven ze hier toestemming voor. Het gebruik en de openbaarmaking van persoonsgegevens door GetYourGuide kan afwijken van Emirates. GetYourGuide is mogelijk niet gebonden aan privacywetgeving die dezelfde mate van bescherming biedt als waar Emirates aan is gebonden.
 • Alle boekingen en betalingen voor excursies en activiteiten worden afgehandeld door GetYourGuide. De algemene voorwaarden van GetYourGuide zijn van toepassing (link opent een externe website in een nieuw tabblad).
 • De vermelde prijzen voor excursies en activiteiten en de hoeveelheid Skywards mijlen zijn dynamisch en kunnen veranderen. De vermelde prijzen op het moment van boeken zijn correct.
 • Er kunnen op het moment van ophalen lokale belastingen worden opgelegd die moeten worden betaald aan het bedrijf voor excursies en activiteiten.
 • De programmaregels van Emirates Skywards zijn van toepassing.

*U kunt Skywards mijlen niet tegelijkertijd verdienen en uitgeven voor dezelfde boeking.