ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Veranderingen in onze wereldwijde loungeservice

Wereldwijd gaan geselecteerde lounges weer open. Onze Business Class Lounge in Concourse B van Dubai International Airport is open met onze volledige aanbod aan services. Voor klanten die in First Class vliegen is een privélounge beschikbaar. Toegang is gratis voor First Class, Business Class en in aanmerking komende Emirates Skywards-klanten en u kunt ook betalen voor gebruik van onze lounge in Dubai. Lees meer over ons huidige netwerk en services. Zoek hier naar een lounge in uw vertrekluchthaven.

U vindt onze lounges op internationale luchthavens op zes continenten, waaronder onze A380-hub in Dubai.


Toegang tot de lounges van Emirates is voorbehouden aan klanten die in First Class of Business Class vliegen. Als u een Emirates Skywards Gold-lid bent en in Economy Class reist, heeft u ook toegang tot al onze Business Class Lounges ter wereld en Silver-leden hebben toegang tot onze Business Class Lounge in Dubai. Alles wat u nodig heeft is uw instapkaart, dus kom langs voordat uw vlucht vertrekt, wanneer u maar wilt - alle lounges zijn 24 uur per dag geopend.

ONZE LOUNGES

Een specialere ervaring op de luchthaven

Onze Emirates Skywards-leden hebben nu meer toegang tot onze lounges op de luchthaven.

Happy customer receives boading pass from Emirates cabin crew

First Class Lounge in Dubai

Proef gerechten voor fijnproevers en drankjes uit onze volledig uitgeruste bar, blijf op de hoogte van het nieuws of geniet van een behandeling in de Timeless Spa. Koop items van luxe merken in onze duty-free winkel in onze lounge.
Ontdek de First Class Lounge

Business Class Lounge in Dubai

Haal het meeste uit uw rustmomenten. Geniet van een verwenbehandeling in de Timeless Spa of fris uzelf lekker op in een van onze privédouches.
Ontdek de Business Class Lounge

Lounges wereldwijd

Geniet van het gemak van First Class in onze exclusieve wereldwijde lounges op meer dan 30 luchthavens. Geniet van een heerlijke maaltijd, neem een douche of haal wat werk in.
Verken onze lounges over de hele wereld

marhaba Lounge

De marhaba-lounge op Dubai International Airport is een rustgevende oase met alle faciliteiten die u nodig heeft om te ontspannen, nieuwe energie op te doen en werk in te halen.
Verken de marhaba-lounge

Lounges van partners

Naast onze wereldwijde lounges heeft u ook toegang tot de lounges van onze partners op luchthavens op zes continenten.
Ontdek de lounges van onze partners