Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Voordelen van Emirates Business Rewards

Maak kennis met een manier van boeken van bedrijfsreizen die nog meer oplevert, met Emirates Business Rewards

Verdien Business Rewards-punten en Skywards mijlen met elke vlucht

Als u deel uitmaakt van een bedrijf, club of liefdadigheidsinstelling kunt u elke keer wanneer uw werknemers of gasten vliegen Business Rewards-punten verdienen. U kunt uw punten gebruiken om Dynamic Rewards-vluchten te boeken, en voor upgrades. Alle reizigers op dezelfde vlucht belonen we zelfs met Skywards mijlen.
 
  • U verdient 1 Business Rewards-punt voor elke USD 1 die u uitgeeft*U verdient 1 Business Rewards-punt voor elke USD 1 die u uitgeeft aan het basisvluchttarief, inclusief kosten opgelegd door de vervoerder, maar exclusief belastingen en kosten van andere branchepartners. U verdient alleen Business Rewards-punten met vluchten van Emirates, en niet met codeshare- of interlinevluchten, of met vluchten van andere partners.
  • Emirates Skywards-leden verdienen Skywards mijlen en niveaumijlen tegen het normale tarief**
 
*U verdient 1 Business Rewards-punt voor elke USD 1 die u uitgeeft aan het basisvluchttarief, inclusief kosten opgelegd door de vervoerder, maar exclusief belastingen en kosten van andere branchepartners. U verdient alleen Business Rewards-punten met vluchten van Emirates, en niet met codeshare- of interlinevluchten, of met vluchten van andere partners.
 
**Alleen reizigers die lid zijn van Emirates Skywards verdienen Skywards mijlen. Zij verdienen ook niveau mijlen met hun vlucht. Als de reiziger geen lid is van Emirates Skywards, verdient hij of zij geen Skywards mijlen, maar de organisatie wel Business Rewards-punten. 
Geef uw punten uit zoals u dat wilt
Of u nu toekomstige zakenreizen wilt boeken of uw werknemers wilt belonen, u kunt uw Business Rewards-punten inwisselen voor vluchten en upgrades bij Emirates. Dynamic Reward-vluchten zijn beschikbaar in alle reisklassen en voor de meeste Emirates-vluchten. Als u één van uw werknemers of een gast wilt upgraden, kunt u met uw punten het tariefverschil betalen.
Word nu lid
Boeken zonder zorgen
U kunt reizen voor uw organisatie online boeken, via contact centers en ticket offices van Emirates, of via uw reisagent. 
Beheer uw reizen op één plek
Benoem een programmabeheerder om vluchten te boeken, reizen voor werknemers en gasten te beheren, en uw puntensaldo bij te houden. U kunt alles online regelen, dus u hebt dag en nacht toegang tot uw account.
 
Lid worden van Emirates Business Rewards is gratis en het duurt maar een paar minuten om u online aan te melden. Word nu lid en haal nog meer uit uw zakenreizen.
Word nu lid