ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Plannen en boeken

Plan uw reis

Emirates biedt meer dan alleen een vlucht. Ontdek hoe we u kunnen helpen met het plannen van uw reis, van het boeken van uw accommodatie tot het organiseren van activiteiten op uw bestemming.
 • Boek of reserveer een hotel
  Vind uw ideale verblijf in meer dan 1,5 miljoen hotels over de hele wereld. Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Booking.com om u geweldige tarieven te bieden bij hotels, bed and breakfasts, boetiekgasthuizen en meer. Boek een los hotel of in combinatie met uw vlucht of voeg later een hotel toe aan uw vluchtschema via Uw boeking beheren.
  Meer informatie
 • Autohuur
  Geniet van uw reis in uw eigen tempo. Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met CarTrawler om u te helpen bij het vinden van de beste huurtarieven op uw bestemming en u kunt tegelijkertijd Skywards mijlen verdienen. Boek een losse auto of voeg hem op elk moment toe aan uw vluchtschema via Uw boeking beheren.
  Meer informatie
 • Gidsen, excursies en bezienswaardigheden
  Plan uw activiteiten met onze stadsgidsen en boek uw tickets voor bezienswaardigheden die u gezien moet hebben via onze partner GetYourGuide op emirates.com. Profiteer van speciale aanbiedingen en verdien tegelijkertijd Skywards mijlen. U heeft alles gepland en bent perfect voorbereid bij aankomst.
  Meer informatie
 • Groepsreizen
  Als u reist met een groep van 10 of meer mensen, helpen wij u om uw reis eenvoudig te houden, zodat u er volledig van kunt genieten. Profiteer van gebruiksvriendelijke groepsboekingen, persoonlijke services, hulp met visa en meer. Of u nu vliegt met een groep naar een trouwerij, een zakelijke conferentie, de Hadj of een andere gelegenheid, wij zorgen ervoor dat de reis voor iedereen soepel verloopt.
  Meer informatie