Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
 • Beste prijs BE
Onze garantie

Als u het besteprijsgarantie-icoontje naast uw tarief ziet, is dat onze belofte dat u nergens anders op het internet een beter tarief zult vinden. Als u dezelfde vlucht voor minimaal 20 USD minder kunt vinden, betalen wij het verschil aan u terug.

Als we beloven dat we u de beste prijs voor uw Emirates-vluchtschema hebben gegeven, houden we ons hieraan: als u dezelfde vlucht voor minimaal 20 USD goedkoper online vindt, geven wij u het verschil terug. Als u ons besteprijsgarantie-icoontje ziet, kunt u er zeker van zijn dat u de beste online prijs heeft gevonden voor uw Emirates-vlucht, alleen op emirates.com.

Hoe u het verschil claimt

Claim het verschil in 3 eenvoudige stappen terug.

Stap 1: Boek uw vlucht op emirates.com

Stap 2: Vul het claimformulier in en voeg de link toe naar de website waar u het lagere tarief voor dezelfde vlucht heeft gevonden. Zorg ervoor dat het gevonden lagere Emirates-tarief op een andere website staat waar u dezelfde Emirates-vluchten kunt boeken. Dien het in voor middernacht op dezelfde dag waarop u uw vlucht heeft geboekt.

Stap 3: We betalen het verschil terug op de kaart of de rekening die u heeft gebruikt om het tarief te betalen.

Maak een screenshot of druk het lagere tarief op de website af om te zorgen dat wij uw claim kunnen garanderen.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Claim een restitutie

Heeft u online een tarief gevonden dat lager is dan onze aanbieding? Dien nu uw claim in.

Algemene voorwaarden

 • ‘Beste prijs’ geldt alleen voor het vluchtgedeelte van uw boeking bij Emirates en is niet van toepassing op andere producten (hotel, autohuur, reisverzekering of andere niet-vluchtgerelateerde producten of services) die u heeft gekocht bij Emirates.
 • U dient uw vlucht(en) meteen bij het boeken volledig te hebben betaald met creditcard, bankpas, PayPal of realtime bankoverschrijving op www.emirates.com of op de site van Emirates in uw land (het ‘Aangekochte tarief’). Tarieven welke zijn vastgezet maar niet volledig zijn betaald komen niet in aanmerking.
 • (De) in aanmerking komende vlucht(en) bestaat/bestaan uit enkele reis of retourvlucht(en) en wordt/worden enkel door Emirates uitgevoerd. Emirates-vluchten met vier cijfers worden uitgevoerd als codeshare-vluchten door andere luchtvaartmaatschappijen en komen niet in aanmerking voor Beste prijs.
 • De algemene voorwaarden van het land van vertrek gelden voor uw Aangekochte tarief.
 • Als u een Emirates-tarief op een andere website vindt (dus niet op emirates.com) voor een prijs die meer dan USD 20 per persoon (of het equivalent daarvan) lager is dan het Aangekochte tarief (het ‘Tarief van derden’), dan vergoedt Emirates het verschil tussen het Aangekochte tarief en het Tarief van derden. Voorwaarden om in aanmerking te komen voor een dergelijke vergoeding:
  • Het Tarief van derden moet gelden voor exact hetzelfde vluchtschema als het Aangekochte tarief, inclusief, maar niet beperkt tot, dezelfde vlucht(en), dezelfde datum(s), dezelfde reisklasse, dezelfde boekingsklasse, hetzelfde aantal passagiers en dezelfde tariefvoorwaarden.
  • Het Tarief van derden moet op hetzelfde moment worden aangeboden als het moment waarop het Aangekochte tarief is geboekt.
  • Het Tarief van derden moet in dezelfde munteenheid zijn als het Aangekochte tarief en inclusief alle belastingen, vergoedingen, toeslagen en kosten met betrekking tot de betalingsmethode die werd gebruikt voor het Aangekochte tarief.
  • Het Tarief van derden moet beschikbaar zijn via een website van een bedrijf dat gevestigd is in hetzelfde land van vertrek als het Aangekochte tarief. Bekijk zorgvuldig de pagina 'Over ons' of 'Contact' (of vergelijkbaar) van de website om te controleren of het bedrijf zich in hetzelfde land van vertrek bevindt.
  • Het Tarief van derden moet online geboekt kunnen worden. Elk Tarief van derden dat online bekeken kan worden, maar niet online kan worden geboekt en betaald, geldt niet als Beste prijs.
 • Om voor vergoeding in aanmerking te komen, moet u het online claimformulier in het Engels invullen en moet Emirates uw claimformulier hebben ontvangen voor middernacht op dezelfde dag waarop u uw Aangekochte tarief heeft geboekt, waarbij uitgegaan wordt van de tijdzone van uw land van vertrek. U dient een schermafbeelding of afdruk te maken die de totale prijs van het Tarief van derden toont, inclusief alle belastingen, vergoedingen en toeslagen. Emirates kan u verzoeken deze schermafbeelding te laten zien voor het verifiëren van uw claim. Emirates zal op onafhankelijke wijze de legitimiteit van de schermafbeelding bevestigen en elk verzoek verifiëren waarvan aangenomen wordt, naar eigen inzicht, dat het een gevolg is van een afdruk- of andere fout, of op frauduleuze wijze tot stand is gekomen of niet in goed vertrouwen. Onvolledig ingevulde claimformulieren of claims die in een andere vorm worden ingediend, worden niet geaccepteerd.
 • Emirates zal verifiëren dat uw Tarief van derden aan alle criteria voldoet uiteengezet in deze algemene voorwaarden en zal u binnen 72 uur na het indienen van het claimformulier op de hoogte brengen van het feit of u wel of niet voor een vergoeding in aanmerking komt. Emirates streeft ernaar de vergoeding te verwerken binnen 15 werkdagen na bevestiging dat u ervoor in aanmerking komt. Als uw boeking is ingediend in India, zal de terugbetaling binnen 30 werkdagen verwerkt worden. De beslissing van Emirates is definitief en bindend en hierover wordt niet gecorrespondeerd.
 • De vergoeding wordt gecrediteerd op de creditcard, bankpas, het PayPal-account of de bankrekening die werd gebruikt voor het aankopen van het Aangekochte tarief.
 • Beste Prijs geldt niet in de volgende gevallen:
  • voor elk tarief dat wordt aangeboden buiten het publieke domein of speciale in aanmerking komende tarieven waaronder (maar niet beperkt tot) promotietarieven van derden, bedrijfstarieven met korting, senior-, partner- en groothandelstarieven, tarieven van non-transparante bureaus, medewerkers-, consolidator-, groeps-, Visit Family & Relatives-tarieven, of aanbiedingen voor besloten gebruikersgroepen;
  • als het Aangekochte tarief of Tarief van derden verlaagd is door het gebruik van frequent flyer mijlen, Business Rewards-mijlen, saldo van alle soorten loyaliteitsprogramma's, coupons of enig andere aanbieding of korting;
  • als of het aangekochte tarief of het tarief van derden deel uitmaakt van een reisarrangement waarvan de vluchten onderdeel uitmaken;
  • als u heeft verzocht om terugbetaling voor of annulering van welke sectie dan ook van het vluchtschema of vervolgens wijzigingen heeft aangebracht aan het Aangekochte tarief;
  • als Emirates, na redelijke inspanningen, niet in staat is om te verifiëren dat het Tarief van derden op de datum van uw claim online werd geboekt;
  • als het land van vertrek van uw Aangekochte tarief niet de Beste prijs aanbiedt;
  • als u een tarief van derden op een ander moment heeft gevonden dan waarop u uw boeking heeft voltooid op emirates.com, zelfs wanneer u niet meteen heeft betaald op het moment van boeken. Bijvoorbeeld: u heeft op maandag geboekt en ervoor gekozen te betalen via een bankoverschrijving. Vervolgens heeft u op dinsdag een goedkoper tarief van derden gevonden voordat u het geld heeft overgeschreven. Het tijdstip van de betaling is niet relevant. Alleen het tijdstip waarop u boekt is relevant.
 • Emirates behoudt zich het recht voor deze promotie te annuleren of deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.