ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Biometrisch traject

In plaats van continu te moeten zoeken naar uw paspoort of instapkaart bij elk punt, kunt u met behulp van biometrische gezichtsherkenning razendsnel de luchthaven doorlopen.

U hoeft alleen maar een snelle foto bij het inchecken te registreren om de gegevens van uw gezicht vast te leggen. Vervolgens kunt u razendsnel door de beveiligde Biometric Smart Zones in Concourse B, Emirates Terminal 3 bij elk bezoek aan Dubai.

U kunt puur op basis van gezichtsherkenning inchecken, door de douane gaan, toegang krijgen tot onze luchthavenlounges in Concourse B en instappen voor uw vlucht bij geselecteerde gates, en binnenkort komen nog meer punten beschikbaar. 

In combinatie met de reismeldingen van de Emirates App kunt u profiteren van een soepel en persoonlijk traject van inchecken tot instappen.

Kiosken voor zelf inchecken

Het is snel en eenvoudig om in te checken voor uw vlucht met onze kiosken voor zelf inchecken. Volg gewoon de stap-voor-stap-instructies op het aanraakscherm om het volledige proces af te ronden zonder dat u onze balies hoeft te bezoeken.

Gebruik onze kiosken voor bagageafgifte om uw bagage tegelijkertijd in te checken. U kunt ook uw vluchtschema bekijken, uw stoel kiezen en uw Emirates Skywards-nummer toevoegen.

Als u al online hebt ingecheckt, kunt u onze kiosken gebruiken voor het inchecken van uw bagage.

Onze kiosken voor zelf inchecken gebruiken

  • 1. Scan uw paspoort
  • 2. Check in en druk uw bagagelabels af
  • 3. Plaats uw bagage op de bagageband
  • 4. Haal uw afgedrukte instapkaart op

Smart Gates

Als u een staatsburger of inwoner van de V.A.E. bent, kunt u razendsnel door de Smart Gates op de luchthaven bij de immigratie met behulp van uw UAE ID.

De Smart Gates zijn gekoppeld aan de Emirates Identity Authority, dus er is geen registratie nodig. Stap de Smart Gate binnen, scan uw ID, wacht op een snelle foto en ga razendsnel door de immigratie bij elk vertrek uit Dubai.

Als u uw ID bent vergeten, kunt u de Smart Gate gebruiken om uw paspoort te scannen en u bent razendsnel weer onderweg.

Digitale menu's

Geniet van heerlijke maaltijden aan boord. Bekijk het menu in de Emirates App voordat u vliegt en open een offline versie als u aan boord bent. Ga naar uw Reizen om de dineer- en drankopties voor uw vlucht te bekijken. 

U kunt ook een contactloze versie van het menu bekijken via ons OnAir-wifinetwerk. U hoeft geen wifipakket te kopen. Verbind uw apparaat met het OnAir-wifinetwerk en op de portal in uw browser. Scrol omlaag om het menu voor uw reisklasse te kiezen.

Veelgestelde vragen