ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Het contactloze traject van Emirates

Zie hoe eenvoudig het is om te reizen met onze online services en contactloze punten tijdens uw reis.

U heeft uw reis letterlijk in de hand met de Emirates App, waarmee u al uw reisdocumenten handig op uw telefoon kunt bewaren. Op de luchthaven kunt u met uw telefoon onze kiosken voor zelf inchecken gebruiken en zonder gedoe naar uw vlucht gaan met behulp van gezichtsherkenning. Wij ondersteunen u op elk moment met handige online services.

Ontdek hoe u het maximale uit uw tijd kunt halen, van het boeken tot het instappen, en kunt genieten van een soepele, probleemloze reis.

Voordat u reist
Plan uw reis met handige online services die uw reis eenvoudiger maken.
 • IATA Travel Pass

  We zijn een samenwerkingsverband met IATA aangegaan om u te helpen de meest recente COVID-19-reisregels bij te houden als u onderweg bent. U kunt al uw test- en vaccinatiedocumenten ook bij de hand houden in de app.

  Learn more
 • Emirates App

  Plan, boek en beheer uw volledige reis in de app. Download een digitale instapkaart om te laten zien op de luchthaven. U kunt ook het menu voor uw vlucht bekijken, reismeldingen krijgen, uw entertainmentafspeellijst aanmaken en nog veel meer. Bewaar uw gegevens in de app, zodat u eenvoudig uw volgende reis kunt boeken.

  Learn more
Op de luchthaven
Zonder gedoe de luchthaven doorlopen dankzij Smart Gates en biometrische gezichtsherkenning.

Biometrisch traject

In plaats van continu te moeten zoeken naar uw paspoort of instapkaart bij elk punt, kunt u met behulp van biometrische gezichtsherkenning razendsnel de luchthaven doorlopen.

U hoeft alleen maar een snelle foto bij het inchecken te registreren om de gegevens van uw gezicht vast te leggen. Vervolgens kunt u razendsnel door de beveiligde Biometric Smart Zones in Concourse B, Emirates Terminal 3 bij elk bezoek aan Dubai.

U kunt puur op basis van gezichtsherkenning inchecken, door de douane gaan, toegang krijgen tot onze luchthavenlounges in Concourse B en instappen voor uw vlucht bij geselecteerde gates, en binnenkort komen nog meer punten beschikbaar. 

In combinatie met de reismeldingen van de Emirates App kunt u profiteren van een soepel en persoonlijk traject van inchecken tot instappen.

 • Kiosken voor zelf inchecken

  Met onze kiosken voor zelf inchecken kunt u snel en eenvoudig inchecken voor uw vlucht. 

  Volg de stappen op het touchscreen om het volledige proces te voltooien. U kunt de kiosk ook contactloos via uw mobiele telefoon gebruiken. U kunt tegelijkertijd uw vluchtschema bekijken, uw stoel kiezen en uw Emirates Skywards-nummer toevoegen. 

  Als u al online heeft ingecheckt, gebruik de kiosk dan voor het inchecken van uw bagage.

 • Smart gates

  Registreer uzelf voor het gebruik van de Smart Gates in Emirates Terminal 3 en u kunt elke keer razendsnel door de immigratie bij uw aankomst in en vertrek uit Dubai. 

  Als u een staatsburger of inwoner van de V.A.E. bent, kunt u uw paspoort, instapkaart of gewoon uw UAE-ID gebruiken. U kunt de Smart Gates ook gebruiken als u een staatsburger van de GCC of een visum-bij-aankomst-bezoeker bent en een biometrisch paspoort heeft. 

  Stap de Smart Gate binnen, scan uw ID, wacht op een snelle foto en u kunt snel weer door.

Aan boord
Gebruik de Emirates App om het maximale uit uw tijd aan boord te halen.
 • Digitale menu's

  Geniet van heerlijke maaltijden aan boord. Bezoek onze pagina's over dineren om voorbeeldmenu's voor reisklassen te bekijken of om te zien wat er wordt geserveerd op uw volgende vlucht. U kunt het menu in de Emirates App bekijken voordat u vliegt en een offline-versie openen als u aan boord bent. Ga naar Uw reizen om de opties voor eten en drinken voor uw vlucht te bekijken.

  U kunt aan boord de contactloze versie van het menu via ons OnAir-wifinetwerk bekijken. U hoeft geen wifipakket te kopen. Verbind uw apparaat met het OnAir-wifinetwerk en op de portal in uw browser. Scrol omlaag om het menu voor uw reisklasse te kiezen.

  Download de Emirates App
 • Ice-afspeellijst

  Haal het maximale uit uw tijd en stel uw eigen afspeellijst samen in de Emirates App voordat u aan boord gaat. U kunt kiezen uit duizenden films, televisieseries en albums en deze toevoegen aan uw favorieten.

  Zodra u aan boord bent, synchroniseert u uw afspeellijst met uw tv en kunt u direct uw favoriete entertainment afspelen. En omdat u uw favorieten al heeft gekozen, kunt u heerlijk ontspannen vanaf het moment dat u in uw stoel zit.

  Download de Emirates App in de App Store of de Google Play Store om uw eigen ice-afspeellijst aan te maken.

  Learn more
Bij aankomst
Geniet van een soepele overstap in Dubai en gemoedsrust bij aankomst.

De bagagetracker van de Emirates App

Gebruik de bagagetracker in de Emirates App om te zien waar uw bagage zich tijdens elke stap van de reis bevindt. Selecteer uw reis onder 'Mijn reizen' en kies 'Mijn bagagestatus'.

U kunt uw bagage volgen vanaf het inchecken tot het inladen in het vliegtuig, bij het overladen van de bagage naar een overstapvlucht en wanneer de bagage op uw bestemming is gearriveerd. Kijk wat het nummer van de bagageband is wanneer u uw bagage kunt ophalen. In het onwaarschijnlijke geval dat uw bagage is vertraagd, zal de tracker u een referentienummer geven (een PIR) en u informeren wat wij doen om u te helpen. We hebben ook een bagagetracker op onze website.

Als u de app niet heeft, kunt u de tracker vertraagde of beschadigde bagage op onze website gebruiken.

Download de Emirates App
 • Overstapkiosk

  Geniet van een soepele overstap naar uw volgende vlucht. Gebruik onze kiosken voor zelf inchecken om uw vluchtschema te bekijken, uw stoel op de vlucht te wijzigen, uw instapkaart af te drukken en een routebeschrijving te krijgen naar uw vertrekgate, zonder dat u onze balies hoeft te bezoeken.

 • DUBZ landen en vertrekken

  Stap uit het vliegtuig, doorloop de immigratie en ga direct naar huis of uw hotel. U hoeft niet te wachten op uw bagage, onze partners, DUBZ powered by dnata, zullen het zware werk voor u doen. Ze brengen uw bagage overal in Dubai naar u toe.

  Book Land and Leave
 • Luchthaventransfer

  Boek online een luchthaventransfer en ontspan in de wetenschap dat uw auto op u staat te wachten bij aankomst. Kies een transfer bij onze partner CarTrawler, inclusief grotere voertuigen voor groepen en gezinnen, en vergelijk prijzen. U kunt ook een chauffeur met meet and greet-opties boeken.

  Learn more

Veelgestelde vragen