Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Emirates en Qantas

Reis verder dan het netwerk van Emirates

Ontdek meer met Emirates en Qantas

Haal het maximale uit onze samenwerking met Qantas om meer te kunnen ontdekken van Australazië, Europa of het Amerikaanse continent, met eenvoudige verbindingen en gedeelde reisvoordelen.

Eenvoudige verbindingen

Dankzij het codeshare-partnerschap tussen Qantas en Emirates kunnen klanten naar bestemmingen overalin het V.K., Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Australazië vliegen.

U kunt eenvoudig uw reis plannen, aansluitende vluchten vinden en meer van de wereld ontdekken dankzij onze uitgebreide netwerken.

Plan uw route (opent een pdf in een nieuw tabblad)

Verdien Skywards mijlen voor Qantas-vluchten

Profiteer van een wereld vol beloningen als u met Emirates en Qantas vliegt. Als Skywards-lid kunt u Skywards mijlen verdienen voor en uitgeven aan in aanmerking komende vluchten van Qantas naar Australië, Nieuw-Zeeland, het VK, Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika.

Hoe u kunt verdienen en uitgeven bij Qantas
Meer lounges wereldwijd

Als Emirates Skywards Platinum- of Gold-lid, of First Class- of Business Class-passagier kunt u gebruik maken van Emirates Lounges en Qantas Lounges in Australië, Europa, Azië, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

First Class-passagiers van Emirates of Qantas en Emirates Platinum-leden kunnen profiteren van toegang tot de bekroonde First Lounges van Qantas in Sydney en Melbourne, en First Class en Business Class Lounges van Emirates in Dubai International Terminal 3.

Vergeet niet om uw frequent flyernummer van Emirates Skywards of Qantas in te voeren in Uw boeking beheren om te profiteren van toegang tot ons loungenetwerk.

Gratis stopovers in Dubai

Als uw reis een langere overstap vereist in Dubai tussen Emirates- en/of Qantas-vluchten, zorgen wij ervoor dat u uitgerust aankomt en klaar bent voor de dag. Dankzij Dubai Connect kunnen in aanmerking komende klanten met een langere overstap profiteren van gratis accommodatie, maaltijden, vervoer en visums.

Dubai Connect
Ervaar dineren van wereldklasse aan boord

Als u vliegt met Emirates en Qantas kunt u genieten van twee van de beste dineerervaringen ter wereld tijdens een vlucht.

Geniet van regionaal geïnspireerde menu's van bekroonde chef-koks. Proef de meest verse, lokale ingrediënten, en combineer uw maaltijd met onze bekroonde wijnen.

Bekijk onze dineermenu's

Emirates en Qantas

Geniet van een prettige reiservaring met onze partner Qantas.