Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Voordat u gaat vliegen

Dubai Connect

Als u een lange overstaptijd heeft tussen uw vluchten, komt u mogelijk in aanmerking voor gratis accommodaties, maaltijden en meer.

Comfort tijdens langere vluchten

We plannen onze vluchten dusdanig dat voor de meeste vluchtschema's de overstaptijd in Dubai goed is. Maar als de beste overstaptijd niet beschikbaar is en u langer op uw volgende vlucht moet wachten, komt u mogelijk in aanmerking voor onze Dubai Connect-service.

We zullen ervoor zorgen dat u in alle comfort wordt opgevangen met gratis hotelaccommodatie, transfers, toepasselijke maaltijden en een visum voor toegang tot de V.A.E. Boek Dubai Connect ten minste 24 uur voorafgaand aan uw vlucht naar Dubai. Meld u bij aankomst bij de Dubai Connect-balie in de aankomsthal.

Komt mijn stopover in aanmerking voor Dubai Connect-services?

De best beschikbare verbinding

Als u een Dubai Connect-service wilt boeken, moet de volgende vlucht voor uw vluchtschema de best mogelijke verbinding zijn. Dit betekent dat de stopovertijd in Dubai tussen uw vluchten de kortst beschikbare moet zijn.

Als uw volgende vlucht later vertrekt dan een andere, eerdere vlucht naar uw bestemming, komt uw boeking helaas niet in aanmerking voor Dubai Connect.

De lengte en tijd van uw stopover

Dubai Connect Services zijn beschikbaar voor passagiers met een overstapstijd van 10 tot 24 uur of 8 tot 26 uur voor boekingen die op of na 11 oktober 2022 zijn gemaakt, als u reist in Premium Economy of Economy Class.

De overstaptijd is 6 tot 26 uur voor boekingen in First Class of Business Class die op of na 20 juli 2023 worden gemaakt.

Andere voorwaarden zijn mogelijk van toepassing*

Belangrijke vlucht- en reisupdates

Om gebruik te kunnen maken van onze Dubai Connect-service, moet u voldoen aan alle reis- en testvereisten voor toegang tot Dubai(opent pagina in hetzelfde tabblad) en aan de vereisten voor uw eindbestemming(opent pagina in hetzelfde tabblad).

Veranderingen aan onze services worden te allen tijde gedaan met uw comfort en veiligheid als onze topprioriteit.

 • Hotelverblijf

  We bieden u een gratis hotelovernachting aan zodat u even kunt bijkomen voordat u uw reis vervolgt. Alle toepasselijke maaltijden zijn inbegrepen in uw hotelboeking. Het is mogelijk dat u bij het inchecken een creditcard moet laten zien voor eventuele extra's, zoals snacks uit de minibar, spabehandelingen of extra dineerkosten die niet zijn inbegrepen in de Dubai Connect-service.

 • Visums en transfers

  De Dubai Connect-boeking omvat een gratis visum, dat vóór aankomst moet worden geregeld voor nationaliteiten die een visum nodig hebben om de V.A.E. binnen te komen, of bij aankomst onder voorbehoud van goedkeuring door de immigratiedienst van de V.A.E.

  Bij aankomst zal een bus u naar het hotel brengen en ook weer ophalen. Deze service is gratis. Ons team bij de Dubai Connect-balie in de aankomsthal helpt u graag met de transfers.

Dubai Connect online boeken

U kunt de Dubai Connect-service heel gemakkelijk toevoegen aan uw online vluchtboeking. We laten u tijdens het boekingsproces gelijk weten of u hiervoor in aanmerking komt.

 • Boek uw vluchten, en log daarna in met uw achternaam en boekingsnummer.
 • Ga naar 'Boeking beheren' en kies Dubai Connect.
 • Voeg deze service ten minste 24 uur voorafgaand aan uw vlucht naar Dubai toe.

Zolang er geen betere aansluitingen zijn op uw vluchtschema kunt u onze gratis Dubai Connect-service gewoon boeken.

Passagiers jonger dan 18 jaar kunnen alleen gebruikmaken van de Dubai Connect-service als ze reizen met een andere passagier die ouder is dan 18 jaar.

Bekijk de Algemene voorwaarden van Dubai Connect(opent pagina in hetzelfde tabblad).

 • Boekingen via een Emirates-kantoor
  Als u uw vluchten hebt geboekt via een van onze kantoren wereldwijd, kunt u het kantoor bellen en vragen of uw vluchtschema in aanmerking komt voor de Dubai Connect-service. Onze agenten kunnen deze service alvast voor vertrek van uw vlucht boeken. Zie hier voor een lijst met onze contactnummers. U kunt ook uw referentienummer gebruiken om deze service zelf online te boeken.
 • Boekingen via reisbureaus
  Als u uw vluchten geboekt hebt via een reisbureau, kunt u contact opnemen met het reisbureau om te kijken of u in aanmerking komt voor onze Dubai Connect-service. Zij kunnen deze service vervolgens gelijk voor u boeken. U kunt dit natuurlijk ook zelf online doen met behulp van uw referentienummer.
Raadpleeg de algemene voorwaarden, en dan met name met betrekking tot immigratie bij het betreden van Dubai en visums voor de V.A.E.

*Aanvullende voorwaarden: Dubai Connect kan tevens in andere gevallen worden aangeboden. Andere regels kunnen gelden, afhankelijk van de datum waarop de vluchten werden geboekt, het betaalde tarief en de geselecteerde vlucht vanaf het punt van vertrek en de eerste beschikbare vlucht vanaf het punt van overstappen. Emirates kan alleen Dubai Connect-boekingen accepteren die ten minste 24 uur voorafgaand aan het vertrek van de aankomstvlucht in Dubai zijn gemaakt. Deze service is afhankelijk van beschikbaarheid.