ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Verenigde Arabische Emiraten

Emirates biedt busvervoer voor Economy Class- en Premium Economy-passagiers die in het bezit zijn van een vliegticket en die reizen van Abu Dhabi naar Dubai en van Al Ain naar Dubai.

Van Abu Dhabi naar Dubai

VertrekAankomst
22.00 uur23.59 uur
09.45 uur11.45 uur
16.30 uur18.45 uur
03.00 uur05.00 uur

Van Dubai naar Abu Dhabi

VertrekAankomst
23.00 uur01.15 uur
03.00 uur05.15 uur
10.00 uur12.15 uur
15.00 uur17.15 uur

Van Al Ain naar Dubai

VertrekAankomst
21.0023.15

Van Dubai naar Al Ain

VertrekAankomst
02.3004.15


Ophaal- en wegbrenglocaties

Dubai
Wegbrenglocatie: Terminal 3, vertrekniveau, incheckgedeelte - C.

Ophaallocatie: Aankomstniveau, laatste rij tegenover uitgang 3.


Abu Dhabi
Ophaallocatie: Voor het Emirates-kantoor in het centrum - Khalidiya - Corniche.


Al Ain
Ophalen/afzetten: Al Falah Plaza-parkeerplaats naast Emirates Commercial Complex, Khalifa street, Al Ain.


Algemene voorwaarden

 • De shuttledienst wordt uitgevoerd door een derde partij die alle verantwoordelijkheid heeft voor de gehele busreis wat betreft verzekering en aansprakelijkheid.
 • Het busvervoer is alleen van toepassing op Economy Class- en Premium Economy-passagiers die een Emirates-vlucht van/naar Dubai geboekt hebben en aankomen van of vertrekken met die Emirates-vlucht.
 • Passagiers moeten over een geldig vliegticket beschikken om met de bus te kunnen reizen.
 • Passagiers zonder boeking en/of niet in het bezit van een geldig vliegticket kunnen door Emirates niet worden geaccepteerd als gevolg van beperkte beschikbaarheid.
 • De shuttlebus-dienst moet minimaal 48 uur van tevoren worden geboekt. Boekingen na dit tijdstip kunnen niet worden gegarandeerd.
 • De minimaal vereiste overstaptijd bedraagt 2 uur voor zowel inkomende als uitgaande passagiers.
 • De gebruikelijke bagagevrijdom van Emirates is van toepassing.
 • Passagiers moeten een ticket van Emirates hebben, waarbij het ticketnummer met 176 begint. Tickets van andere luchtvaartmaatschappijen komen niet in aanmerking.
 • Als u uw vliegticket op emirates.com koopt, geef dan aan dat Abu Dhabi of Al Ain de vertrek- of aankomststad is, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw boeking voor de bus onderdeel is van uw vliegticket.
 • Als u een vliegticket via een Emirates-kantoor of reisbureau koopt, moet u aangeven dat u wilt dat de Abu Dhabi- of Al Ain-bus onderdeel is van uw ticket voordat het wordt uitgegeven.
 • Tickets die zijn uitgegeven zonder de busdienst moeten worden aangepast door de uitgevende instantie. Er gelden geen extra kosten als alleen de busdienst later aan het ticket wordt toegevoegd, zolang de vluchten onveranderd blijven. Voor veranderingen in de vluchten als gevolg van het toevoegen van de busdienst gelden wijzigingskosten en een tariefverschil op basis van de tariefvoorwaarden van uw ticket.
 • Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Emirates-kantoor of reisbureau.

Shuttle Service - US and Canada

Verenigde Staten en Canada

Emirates biedt in samenwerking met Quick Shuttle een shuttledienst aan tussen Seattle en Vancouver. Deze dienst is bedoeld voor alle passagiers die met EK-vluchten naar of vanuit Seattle-Tacoma International Airport vliegen met als vertrekpunt of eindbestemming Vancouver, BC in Canada.

Boek uw bustransfer

Als u de Quick Shuttle-busdienst tussen Seattle en Vancouver wilt reserveren, selecteer dan tijdens het boeken van uw vluchten op emirates.com 'XEA' als uw vertrekpunt of bestemming. De kosten van het busticket zijn opgenomen in de prijs van het vliegticket. U moet de busdienst minimaal 48 uur voordat u vertrekt reserveren.

We delen uw e-mailadres met Quick Shuttle zodat u uw busticket ontvangt nadat u heeft geboekt op emirates.com. U ontvangt uw busticket 7 dagen voor vertrek per e-mail.

U kunt uw reservering voor de bus niet op de website van Quick Shuttle wijzigen of annuleren. Als u een bestaande reservering wilt wijzigen, neem dan contact op met de reserveringslijn van Quick Shuttle: 800 665 2122 (gratis) of 604 940 4428 (lokaal tarief). Ga naar de Quick Shuttle-website om het schema te bekijken.


Winterdienstregeling


Van Sea-Tac Airport naar hotels in Vancouver

VertrekAankomst
09.3014.05
13.0017.30
16.0021.00
19.0023.30

Van hotels in Vancouver naar Sea-Tac Airport

VertrekAankomst
05.4511.00
08.4514.00
11.1517.00
16.1521.30

Zomerdienstregeling


Van Sea-Tac Airport naar hotels in Vancouver

VertrekAankomst
08.0012.35
10.0015.00
13.0017.30
15.0019.35
16.3021.35
18.3022.55

Van hotels in Vancouver naar Sea-Tac Airport

VertrekAankomst
05.0009.15
06.1511.30
08.4514.10
08.4513.30
09.4515.15
10.3016.25
14.3019.45

Hotels in Vancouver waar de bus van Quick Shuttle stopt

De haltes van Quick Shuttle bevinden zich op de volgende drie locaties, voor passagiers die vertrekken vanuit Vancouver BC:

 • Vancouver-Holiday Inn On Howe
 • Richmond-River Rock Casino
 • Surrey Campbell River Store

Passagiers die de bus van Quick Shuttle nemen op Sea-Tac Airport vinden de bus buiten de EK bagagehal op de luchthaven.


Algemene voorwaarden

 • De shuttledienst wordt uitgevoerd door een derde partij, Quick Shuttle, die alle verantwoordelijkheid draagt voor de gehele busreis wat betreft verzekering en aansprakelijkheid. In het geval van onverwachte omstandigheden als gevolg van files of slecht weer zal de vervoerder proberen een alternatieve route te vinden, maar het kan zijn dat u later aankomt of dat de shuttledienst wordt geannuleerd. Emirates is in dat geval niet aansprakelijk, verzorgt geen alternatief vervoer en vergoedt geen reiskosten.
 • De shuttledienst is alleen voor passagiers die een Emirates-vlucht vanaf of naar Seattle-Tacoma International Airport hebben geboekt en vertrekken vanuit of wiens eindbestemming Vancouver BC, Canada is.
 • De shuttledienst moet minimaal 48 uur van tevoren worden geboekt.
 • Om de shuttledienst tussen Seattle en Vancouver te boeken, selecteert u 'XEA' als uw vertrekpunt of bestemming wanneer u uw vluchten boekt op emirates.com.
 • Als u via emirates.com OF een Emirates-kantoor OF een reisbureau al een EK-ticket heeft geboekt zonder de shuttledienst, zult u een apart kaartje voor de bus moeten kopen. Ga hiervoor naar de website van Quick Shuttle www.quickshuttle.com en koop uw buskaartje tegen het geldende tarief.
 • De minimaal vereiste reistijd bedraagt 1 uur en 30 minuten voor zowel inkomende als uitgaande passagiers.
 • De gebruikelijke bagagevrijdom van Emirates is van toepassing.
 • Als u de bus mist, vergoedt Emirates geen reiskosten aangezien deze dienst wordt uitgevoerd door een derde partij. Het kan echter zijn dat u met de eerstvolgende bus van Quick Shuttle mee kunt, afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen.
 • Passagiers worden verzocht 15 minuten vóór vertrek in de bus plaats te nemen.
 • In de bus is een toilet aanwezig en er is gratis wifi.
 • De dienstregeling van de shuttle vindt u op de website van Quick Shuttle. Passagiers dienen deze voor vertrek zelf te raadplegen.

Over het boeken

 • Vervoersvoorwaarden Uw reis bestaat uit twee afzonderlijke delen die vallen onder verschillende vervoersovereenkomsten. De twee verschillende delen van de reis worden uitgevoerd door twee verschillende vervoerders en voor beide delen zijn andere algemene voorwaarden van toepassing.
 • Naast de algemene vervoersvoorwaarden van Emirates (waaronder gerelateerde regels, regelgeving, beleid en toepasselijke tarieven) geldt dat:
  • verschillende aansprakelijkheidsreglementen kunnen gelden voor uw vlucht (uitgevoerd door Emirates) en uw busreis (uitgevoerd door Quick Coach Lines Limited).
  • Emirates aanvaardt geen aansprakelijkheid voor uw busreis. In het geval van klachten of vragen met betrekking tot uw busreis moet u zich wenden tot Quick Coach Lines Limited.
  • Quick Shuttle aanvaardt geen aansprakelijkheid voor uw vlucht. In geval van klachten of vragen met betrekking tot uw vlucht moet u zich wenden tot Emirates.

Shuttle Service - Japan

Japan

Emirates verzorgt gratis shuttlebus-diensten voor passagiers die een vliegticket hebben en reizen naar of vanuit Osaka en Nagoya - zie het onderstaande schema.


Vanaf 10 november 2020

Van Nagoya naar Kansai Airport (KIX)

VertrekAankomst
16.00 uur19.20 uur

Van Kansai Airport (KIX) naar Nagoya

VertrekAankomst
20.30 uur23.50 uur

Ophaal- en wegbrenglocaties

Nagoya
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ophalen/wegbrengen: JR Nagoya Station, voor de fontein bij Taiko-Dori Guchi. *Als het regent, wacht dan bij de uitgang voor de KIOSK bij de noordelijke uitgang van de hogesnelheidstrein (Shinkansen).


Kansai Airport (KIX)
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ophalen/wegbrengen: Aankomstlobby 1F, buiten de noorduitgang na de douane.


Algemene voorwaarden

 • De gratis shuttlebus-dienst wordt uitgevoerd door een derde partij die alle verantwoordelijkheid heeft voor de gehele busreis wat betreft verzekering en aansprakelijkheid. In het geval van onverwachte omstandigheden als gevolg van files of andere situaties zoals het weer, zal de vervoerder proberen een alternatieve route te vinden, maar het kan zijn dat u later aankomt of dat de shuttledienst wordt geannuleerd. Dit valt niet onder de verantwoordelijkheid van Emirates. In het geval van bovenstaande omstandigheden zal Emirates geen alternatief vervoer verzorgen of de kosten ervan vergoeden.
 • De shuttledienst moet minimaal 24 uur van tevoren worden geboekt. Passagiers die de bus niet van tevoren hebben geboekt, kunnen wellicht geaccepteerd worden afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen en zolang ze over een geldig vliegticket beschikken.
 • Onze normale bagageregels en -restricties zijn van toepassing en de bergruimte in de bus is beperkt. In het geval van extra bagage kunt u op eigen kosten een onbegeleide afleveringsservice gebruiken. Er is geen bagage toegestaan die de bagagevrijdom en het bagageformaat overschrijdt voor inchecken per bus.
 • Passagiers wordt verzocht 10 minuten voor vertrek in de bus plaats te nemen. Controleer ook de laatste vertrek- en aankomsttijd.
 • Als u de bus mist, vergoedt Emirates geen transportkosten aangezien dit een gratis dienst betreft.
 • De shuttledienst is alleen beschikbaar voor passagiers die een Emirates-vlucht op dezelfde dag van of naar Kansai Airport hebben geboekt. Als u echter de bus niet op dezelfde dag kunt nemen vanwege quarantaine bij aankomst en dergelijke, dan kunt u opnieuw boeken voor de volgende bus die van Kansai Airport naar Nagoya Station gaat. Omboeken naar een andere datum dan de eerstvolgende datum om de eerder genoemde redenen en vrijwillig omboeken naar een verbinding anders dan dezelfde dag zijn niet toegestaan.
 • Neem contact op met het personeel bij het busstation en geef uw naam door.
 • Als u uw ticket inclusief busgedeelte op emirates.com heeft geboekt, selecteer dan "Nagoya Station" als uw vertrek- of bestemmingspunt op het moment dat u boekt.
 • Als u een busgedeelte wilt toevoegen nadat het ticket is uitgegeven via emirates.com of het Emirates-callcenter, neem dan contact op met uw lokale Emirates-kantoor.
 • Als u een busgedeelte wilt toevoegen aan een ticket dat is uitgegeven door een reisbureau, neem dan contact op met het reisbureau waar u het ticket heeft gekocht.
 • Als het regent, wacht dan bij de uitgang voor de KIOSK bij de noordelijke uitgang van de hogesnelheidstrein (Shinkansen).
 • Wacht niet in de JR Bus-wachtruimte of andere faciliteiten in de buurt.
 • Klanten jonger dan 16 jaar mogen niet alleen reizen.
 • Er is geen toilet in de bus. De bus zal slechts één keer kort stoppen tijdens de rit. Passagiers mogen niet instappen of de bus verlaten vanaf de korte stop.
 • U moet tijdens de rit een veiligheidsgordel dragen.
 • Draag een mondkapje en praat niet tijdens de rit.
 • Controleer uw lichaamstemperatuur en desinfecteer uw handen met alcohol voordat u aan boord gaat. Als uw lichaamstemperatuur 37,5 graden of hoger is, mag u niet aan boord.
 • Niet eten en drinken in de bus. Eet/drink buiten de bus voordat u instapt of tijdens korte pauzes.
 • De busservice kan een dag van tevoren worden geannuleerd als er geen passagiers hebben geboekt.
 • Kan niet worden gebruikt in combinatie met tickets van andere luchtvaartmaatschappijen (anders dan een ticketnummer dat begint met 176).
 • Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Emirates-kantoor of het reisbureau waar u het ticket heeft gekocht.