ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

DINEREN EN WIJN

Dineren in Economy Class

Maaltijden van meerdere gangen met de smaken van uw bestemming. Gratis drankjes tijdens uw vlucht. Er valt altijd meer te genieten in Economy Class.

Geniet van nieuwe smaken

Geniet van heerlijke paneer makhani. Neem een hap uit een sappige kip, ondergedompeld in een zongedroogde tomatenpestosaus. Onze chef-koks zijn altijd bezig met het aanleren van regionale keukens en technieken, zodat ze u de beste smaken ter wereld kunnen aanbieden aan boord.
Krijg een voorproefje
Bekijk onze voorbeeldmenu's voor een voorproefje van wat we aan boord serveren
Bekijk onze menukaart online
Voer uw route of vluchtnummer in om vóór uw vlucht te zien wat we serveren

Aanbod voor uw vlucht

Een bord vol

U krijgt altijd een maaltijd met meerdere gangen in Economy Class. Geniet van een hoofdgerecht met vers fruit of een salade, crackers en kaas, en onze zoete traktatie van de dag. U kunt uw maaltijd ook combineren met onze selectie gratis vruchtensap, frisdrank, wijn, bier en sterkedrank.

ECONOMY CLASS

Vier het met gebak en champagne

Verwen uzelf of verras een geliefde aan boord. Regel een taart- en champagnepakket als u vliegt vanuit Dubai. Geniet van een heerlijke vanilletaart of een rijke chocoladetaart met een 20 cl fles Moët et Chandon Brut Impérial voor USD 43. Of bestel een taart om een speciale gelegenheid te vieren voor slechts USD 30 als u vanaf een van onze bestemmingen vliegt. Bestel heel eenvoudig 48 uur vóór uw vlucht.

celebrate with cake and champagne on board
  • Maak elk moment bijzonder
    U krijgt met onze mandarijncake een heerlijke portie geluk voor het Chinese Nieuwjaar. Geniet van romige en kruidige payasam voor Onam. Geniet van een heus kalkoendiner met alles erop en eraan tijdens Thanksgiving. Vind heerlijke redenen om iets aan boord te vieren als u tijdens de feestdagen of speciale gelegenheden met ons reist.
  • Neem een drankje
    Geniet van een breed assortiment aan gratis drankjes – of breng tijdens uw vlucht een toost uit met champage, voor een kleine toeslag.
Disclaimer: Emirates heeft een gevarieerde vloot van eerdere en latere modellen van de A380- en B777-vliegtuigen. Producten, services en functies op daadwerkelijke vluchten kunnen verschillen, afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt. Neem contact met ons op voor uw vlucht in het geval uw vragen heeft over onze producten of u specifieke vereisten heeft.