Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

EMIRATES SKYWARDS

Mijlen verdienen

We hebben het verdienen van Skywards mijlen nog eenvoudiger en leuker gemaakt. U kunt ze verdienen voor Emirates-, flydubai- of codeshare-vluchten, en bij ons groeiende aanbod partners in hotels, autohuur, retail en meer wereldwijd.
Skywards mijlen verdienen
U verdient Skywards mijlen voor elke vlucht van Emirates, flydubai en onze luchtvaartmaatschappijpartners. Het aantal mijlen dat u per vlucht verdient, hangt af van uw route, tarieftype en reisklasse. 
 
Als u binnenkort op reis gaat, kunt u de Miles Calculator gebruiken om te zien hoeveel mijlen u voor uw vlucht kunt verdienen.
Verdien meer mijlen op een hoger niveau

U kunt ook bonusmijlen verdienen als u een hoger lidmaatschapsniveau heeft.

  • 30% bonusmijlen voor onze Silver-leden
  • 75% bonusmijlen voor onze Gold-leden
  • 100% bonusmijlen voor onze Platinum-leden
Wat zijn niveaumijlen en hoe verdien ik ze?

Niveaumijlen zijn uw sleutel tot betere rewards. Niveaumijlen zorgen ervoor dat u uw huidige lidmaatschapsniveau behoudt of het volgende niveau bereikt. Het aantal niveaumijlen dat u verdient wordt bij elke vlucht van Emirates en flydubai berekend op basis van route, tarief en klasse. 

U kunt ook niveaumijlen verdienen voor dagelijkse aankopen als u Emirates Skywards-betaalkaarten gebruikt*.

*De aanbieding voor niveau mijlen is momenteel beschikbaar voor geselecteerde Emirates Skywards-betaalkaarten in de V.S.

Andere manieren om meer Skywards mijlen te verdienen

Als Emirates Skywards-lid wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van speciale aanbiedingen en promoties die u de kans bieden om bonusmijlen te verdienen. 
 
U kunt mijlen ook eenvoudig verhogen door in te loggen op uw Emirates Skywards-account en te kiezen voor een van onze populaire opties:
  • Skywards mijlen kopen
  • Vermenigvuldig mijlen en verhoog uw saldo maximaal 4 keer
  • Breng uw mijlen samen in een Mijn Familie-account 

Mijlen verdienen met onze partners

U kunt Skywards mijlen verdienen als u reist, iets uitgeeft, ergens verblijft, uit eten gaat of profiteert van ons groeiende aantal partners wereldwijd.

Veelgestelde vragen

Meer informatie over mijlen verdienen

Bezoek de pagina Veelgestelde vragen Emirates Skywards of lees alle Veelgestelde vragen als u nog vragen heeft over het verdienen van mijlen.