ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Classic Rewards

Gebruik uw Skywards mijlen voor het boeken van vluchten in alle reisklassen naar alle Emirates-bestemmingen. Kies Classic Rewards om met mijlen te betalen wanneer u online boekt.
 
  • Betaal uw volledige ticket met uw mijlen
  • Vanaf 15.000 mijlen
  • Reward Saver- en Flex Plus-tarieven beschikbaar 
  • Rewards voor enkele reizen beschikbaar voor Flex Plus-tarieven
Boek Emirates

Cash+Miles

U kunt al na één vlucht profiteren van uw rewards. Gebruik uw mijlen en verlaag de kosten van uw volgende Emirates- en flydubai-ticket.

  • Betaal voor uw vlucht met een combinatie van geld en Skywards mijlen
  • Wanneer u betaalt, brengen we meteen het betreffende bedrag* in mindering op uw tarief
  • Log in op uw Emirates Skywards-account voordat u op zoek gaat naar vluchten en profiteer van exclusieve Cash+Miles-tarieven

Boek Emirates

Boek flydubai

Reward Upgrades

U kunt uw Skywards mijlen gebruiken voor een upgrade van Economy Class naar Business Class of van Business Class naar First Class.
  • Upgraden kan al vanaf 9.000 Skywards mijlen
  • U kunt op het laatste moment beslissen met directe upgrades bij het inchecken en aan boord
  • Log in op uw Emirates Skywards-account voordat u op zoek gaat naar vluchten en u kunt profiteren van exclusieve aanbiedingen voor upgraden met mijlen.
Boek Emirates

Doneer contant geld of mijlen en steun Beiroet

Help ons om gezinnen en gemeenschappen te steunen die zijn geraakt door de twee explosies in Beiroet op 4 augustus 2020. Doneer contant geld of Skywards mijlen voor het sponsoren van vervoerscapaciteit van Emirates SkyCargo. Dit biedt ons de mogelijkheid om voedsel, medicijnen, medische apparatuur en bouwmateriaal direct naar internationaal erkende NGO's ter plaatse te versturen.

Emirates Skywards-leden kunnen maximaal 250.000 mijlen doneren. Alle extra mijlen die u doneert voor het hulpfonds voor Beiroet, gaan naar lopende initiatieven van de Emirates Airline Foundation om de levens van kinderen wereldwijd te verbeteren.

Skywards Exclusives

Juich uw favoriete ploeg naar de overwinning. Bezoek een speciaal optreden van uw favoriete artiest. Geniet van ervaringen die niet in geld zijn uit te drukken en meer. Skywards Exclusives biedt u mogelijkheden om uw mijlen te gebruiken of om mee te doen aan veilingen en van elk moment te genieten.
Meer informatie Meer informatie Opens an external link in a new tab

Gebruik uw mijlen bij onze partners

Gebruik uw Skywards mijlen om te profiteren van vluchten, hotelverblijven, excursies en meer bij onze partners wereldwijd.

Veelgestelde vragen

Meer informatie over het gebruik van mijlen

Bezoek de pagina Veelgestelde vragen Emirates Skywards of lees alle Veelgestelde vragen als u nog vragen heeft over het uitgeven van mijlen.