ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Kijk live tv aan boord

U kunt bijvoorbeeld op tv uw favoriete sport bekijken terwijl u op 12 kilometer hoogte zit of op de hoogte blijven van wat er op de grond gebeurt terwijl u in de lucht bent. Dat en meer is allemaal mogelijk met ice TV live. Kies een kanaal vanuit uw eigen scherm en mis niets.

Mis nooit een wedstrijd

Bekijk de wedstrijden van deze week en mis geen enkel moment. Van de Engelse Premier League tot de NFL, NBA, grote tenniskampioenschappen en meer, het is te zien op live TV.

Sport 24 en Sport 24 Extra

Sport 24 zendt live wedstrijden van de Engelse Premier League, de Duitse Bundesliga en de Champions League uit en belangrijke internationale sportevenementen, waaronder de NFL en de NBA, Olympische Spelen, tennis- en golftoernooien.

BBC World News

biedt inzichtelijke nieuwsprogramma's, diepgaande actualiteitenprogramma's en is kenmerkend vanwege zijn documentaires op het gebied van sport, lifestyle en onderzoek.

CNN International

biedt het laatste nieuws uit de hele wereld plus diepgaande informatie over de meest recente belangrijke nieuwsfeiten, het bedrijfsleven, sport en entertainment.

Aanbod voor uw vlucht

Deze vluchten bieden ook toegang tot Wi-Fi en mobiele telefoon- en dataroamingservices. ice TV Live is beschikbaar op meer dan 100 B777's en een groeiend aantal A380's. Af en toe kunnen diensten variëren, afhankelijk van de wereldwijde satellietdekking. We werken samen met onze dienstverleners om de dekking uit te breiden. Houd er rekening mee dat we vanwege technische redenen niet in staat zijn op elke vlucht Wi-Fi, mobiele telefoon-, mobiele data- en live-tv-diensten te verstrekken of te garanderen dat deze storingsvrij werken. De aansprakelijkheid van Emirates is daarom beperkt.