ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

ENTERTAINMENT AAN BOORD

ice TV live

Kijk live tv aan boord

U kunt bijvoorbeeld op tv uw favoriete sport bekijken terwijl u op 12 kilometer hoogte zit of op de hoogte blijven van wat er op de grond gebeurt terwijl u in de lucht bent. Dat en meer is allemaal mogelijk met ice TV live. Kies een kanaal vanuit uw eigen scherm en mis niets.

Mis nooit een wedstrijd

Bekijk de wedstrijden van deze week en mis geen enkel moment. Van de Engelse Premier League tot de NFL, NBA, grote tenniskampioenschappen en meer, het is te zien op live TV.

ice-information-connectivity-entertainment
Sport 24 en Sport 24 Extra

Sports24 biedt livewedstrijden uit de Premier League, UEFA Champions en Europa Leagues en AFC, en internationale sportevenementen zoals de Olympische spelen, NFL, NBA, NHL, de Golf Majors, Tennis Grand Slams plus rugby, zeilen, paardenracen, motorsport en nog veel meer!

BBC World News
biedt inzichtelijke nieuwsprogramma's, diepgaande actualiteitenprogramma's en documentaires op het gebied van sport, lifestyle en onderzoek.
CNN International

biedt het laatste nieuws uit de hele wereld plus diepgaande informatie over de meest recente belangrijke nieuwsfeiten, het bedrijfsleven, sport en entertainment.

Sky News Arabia
Nieuwskanaal in het Arabisch. Bekijk verslaggeving van het regionale nieuws in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, evenals verslaggeving uit de hele wereld.

Aanbod voor uw vlucht

Deze vluchten bieden ook toegang tot wifi en mobiele telefoon- en dataroamingservices. ice TV Live is beschikbaar op alle B777's en een groeiend aantal A380's. Af en toe kunnen diensten variëren, afhankelijk van de wereldwijde satellietdekking. We werken samen met onze dienstverleners om de dekking uit te breiden. Houd er rekening mee dat we vanwege technische redenen niet in staat zijn op elke vlucht Wi-Fi, mobiele telefoon-, mobiele data- en live-tv-diensten te verstrekken of te garanderen dat deze storingsvrij werken. De aansprakelijkheid van Emirates is daarom beperkt.