ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

BELEEF HET MEE

Ontdek onze stoelkaarten

Bekijk voor uw vertrekdag alle services die beschikbaar zijn voor uw reis
Ontdek wat u kunt verwachten voordat u aan boord gaat
Voer uw vluchtnummer en reisdatum in om onze cabines en ons aanbod aan boord te ervaren

Aanbod voor uw vlucht

Dankzij privésuites in First Class, flat-bedstoelen in Business Class en extra ruimte in onze cabine kunt u genieten van volledig comfort tijdens uw vlucht. Ontspan uzelf en geniet van duizenden kanalen op de grootste schermen, heerlijke maaltijden en gratis drankjes.

Aan het raam, in het gangpad of op de middelste stoel, u zit altijd comfortabel. Als u reist in First Class of Business Class of een in aanmerking komend Emirates Skywards-lid bent, kunt u gratis uw stoel uitkiezen. Als u voor Special- of Saver-tarieven in Economy Class reist, kunt u gratis uw stoel kiezen zodra het online inchecken is geopend. Als u meer keus wilt hebben, kunt u na aankoop van uw ticket via Boeking beheren betalen voor een 'Extra Value'-stoel.

En zoals altijd, indien er kinderen of baby’s in uw boeking vermeld staan, doen wij onze uiterste best om u bij elkaar te zetten in familievriendelijke stoelen.

Disclaimer: Emirates heeft een gevarieerde vloot van eerdere en latere modellen van de A380- en B777-vliegtuigen. Producten, services en functies op daadwerkelijke vluchten kunnen verschillen, afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt. Neem contact met ons op voor uw vlucht in het geval uw vragen heeft over onze producten of u specifieke vereisten heeft.