Visum- en paspoortinformatie

Houd er rekening mee dat het uw verantwoordelijkheid is om de juiste reisdocumenten bij u te hebben.

Gebruik de onderstaande bronnen om u bekend te maken met de vereisten voor uw specifieke reisschema.

Bezoekers aan Dubai en andere delen van de Verenigde Arabische Emiraten moeten de sectie 'Visa voor de VAE'(link opent in een nieuw tabblad) raadplegen.

Bezoekers aan andere landen moeten de tool 'Visumvereisten zoeken' gebruiken (informatie verstrekt door IATA).

Aanvullende informatie kunt u vinden in de verklarende woordenlijst.

Kom hier meer te weten over het nieuwe elektronische systeem voor voorafgaande goedkeuring voor reizen naar de Verenigde Staten.

Houd er rekening mee dat visum-, transit- en binnenkomstvereisten per land variëren, en met weinig of zonder aankondiging kunnen wijzigen. De op deze pagina vermelde bronnen zijn bedoeld als richtlijn, maar raadpleeg voor de meest actuele informatie de desbetreffende ambassade of het consulaat van alle landen in uw reisschema alsook uw land van bestemming.

Let op: Het is uw eigen verantwoordelijkheid om een visum te verkrijgen waar dit wordt vereist en wij accepteren geen aansprakelijkheid als u dit niet doet. Zie ook onze Algemene voorwaarden. Denk er ook aan dat betreding van de VAE moet worden goedgekeurd door immigratie. Alle gegevens die op deze pagina worden gegeven, zijn enkel bedoeld als informatie, en kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd.