ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Verhoog uw comfort naar Premium Economy

Het zijn die kleine extra details die een reis extra bijzonder maken. Kies voor een meer ontspannende reis voor uw volgende vlucht in onze nieuwe A380.

 • Luxe crème-leren stoelen

  U zakt heerlijk weg in onze ruime crème-leren stoelen en op de zachte kussens komt u helemaal tot rust.

 • Pas uw comfort aan naar uw smaak

  Verhoog de verzachte beensteun, zet de stoel verder naar achteren en gebruik de zes instellingen van de verstelbare hoofdsteun om deze precies naar uw wens te zetten.

 • Grote houtnerftafels

  Gebruik de grote houtnerftafel om te werken, eten of een verfrissend drankje te drinken. De tafel kan netjes in uw armleuning worden weggevouwen.

 • Herbruikbare amenitykits

  Fris uzelf tijdens een langere vlucht op met onze amenitykits met artikelen gemaakt van gerecyclede materialen. De pouch is gemaakt van duurzaam materiaal en er zijn vier versies die u kunt verzamelen, gebaseerd op de elementen van de natuur: vuur, water, aarde en lucht.

  Meer informatie
 • Duurzame dekens

  Kruip heerlijk weg onder een zachte deken gemaakt van gerecyclede plastic flessen en speciaal ontworpen voor Premium Economy.

 • Grote kussens

  Relax op de grote kussens speciaal gemaakt voor Premium Economy, versierd met een motief van de ghafboom, de nationale boom van de VAE.

Emirates Premium Economy-bestemmingen

Vlieg in Premium Economy op onze A380-vluchten naar geselecteerde bestemmingen in Europa en Australië vanaf 1 augustus en Nieuw-Zeeland vanaf december.

Verken de cabine

Bekijk de kenmerken van onze nieuwe Premium Economy-cabine wat beter.

Stap aan boord van de nieuwe Emirates A380

Vlieg in Premium Economy aan boord van ons eerste splinternieuwe A380-vliegtuig. We hebben het interieur vernieuwd met crème- en bronstinten; dit past perfect bij ons nieuwste Boeing 777 Gamechanger-vliegtuig.

Verken de nieuwe Emirates A380