ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Emirates Premium Economy-bestemmingen

De nieuwe Premium Economy-reisklasse is beschikbaar in onze nieuwe A380, die tussen Dubai en de volgende bestemmingen vliegt:

Auckland (AKL), Bengalore (BLR), Christchurch (CHC), Houston (IAH), Londen Heathrow (LHR), Los Angeles (LAX), Melbourne (MEL), Mumbai (BOM), New York John F Kennedy (JFK), San Francisco (SFO), São Paulo (GRU), Singapore (SIN), Sydney (SYD)

Verhoog uw comfort naar Premium Economy

Het zijn die kleine extra details die een reis extra bijzonder maken. Kies voor een meer ontspannende reis voor uw volgende vlucht in onze nieuwe A380.

Disclaimer: Emirates heeft een gevarieerde vloot van eerdere en latere modellen van de A380- en B777-vliegtuigen. Producten, services en functies op daadwerkelijke vluchten kunnen verschillen, afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt. Neem contact met ons op voor uw vlucht in het geval uw vragen heeft over onze producten of u specifieke vereisten heeft.