Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

FAMILIEREIZEN

Families aan boord

Onze familievriendelijke diensten bestaan onder anderen uit het bij elkaar zetten van u als familie en het instellen van richtlijnen voor uw veiligheid als u reist met kinderbeveiligingssystemen of zwanger bent.
 • Reizen met baby's
  Reizen met baby's kan een uitdaging zijn voor jonge ouders. Kom meer te weten over ons familievriendelijke beleid en alle manieren waarop we reizen met de kleintjes eenvoudiger voor u maken.
  Lees alles over reizen met baby's
 • Reizen met kinderen
  Aan boord zijn geweldige verrassingen beschikbaar voor kinderen van 2 jaar en ouder. Kinderen mogen een pluizig vriendje uitkiezen en er zijn meer dan 100 kanalen op ice voor hen. En we hebben ook dieetmaaltijden voor ze. Kom meer te weten over reizen met kinderen bij Emirates.
  Lees over reizen met kinderen
 • Familiestoelen
  We proberen families altijd bij elkaar te zetten, maar het kan gebeuren dat dit niet lukt vanwege stoelbeschikbaarheid en uw specifieke vereisten. Wij bieden u verschillende opties, van betaalde stoelkeuze en het meenemen van uw eigen autostoeltje tot het gebruik van onze wiegjes of stoelriemverlenging. We adviseren u om deze te controleren in Boeking beheren zodra u heeft geboekt.
 • Speciale maaltijden voor kinderen
  We hebben een breed aanbod maaltijdopties voor uw kleintjes, van melkvoeding tot de smakelijke selectie van Ella's Kitchen voor baby's. Mocht u dit verkiezen, dan warmt onze bemanning met alle plezier babyvoedsel of flesjes op die u zelf meeneemt. We hebben ook kindermaaltijden voor kinderen tussen 2 en 12 jaar oud, of u kunt een speciale maaltijd kiezen voor uw kind op het moment dat u boekt of later via Boeking beheren.
 • Skywards Skysurfers
  Meld uw kleintjes aan als Skywards Skysurfers en ze kunnen profiteren van de voordelen van ons frequent flyer-programma.
  Meld u nu aan
 • Mijn Familie-rewards
  Momenten delen is altijd waardevoller. Word onderdeel van Mijn Familie om uw Skywards mijlen samen op te sparen en gebruik ze voor de vluchten van uw volgende familievakantie.
  Word onderdeel van Mijn Familie
 • Plezier voor kinderen
  Jonge reizigers krijgen op onze vluchten speciale aandacht met non-stop entertainment, speelgoed en inspirerende cadeautjes.
  Het is een dolle boel aan boord