ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

ONZE LOUNGES

Profiteer van toegang tot Emirates-lounges in Dubai en de rest van de wereld

EMIRATES-LOUNGES

Ontspan in onze Emirates-lounges

Bezoek ons in onze lounges in Dubai en de rest van de wereld Dineer, ontspan of haal wat werk in in de Emirates Business Class-lounges en Emirates First Class-lounges, voor maximaal 4 uur voor uw vlucht.

Loungetoegang is gratis of met korting voor u en uw gast, afhankelijk van uw reisklasse en Emirates Skywards-lidmaatschap. U kunt ook profiteren van betaalde toegang tot onze lounges in Dubai en geselecteerde lounges wereldwijd.

Bekijk de beschikbare lounges voordat u reist.

EMIRATES LOUNGES

Emirates Lounges in Dubai

U vindt zeven Emirates Lounges op Dubai International in Concourse A, B* en C.

Om samen met een gast toegang te krijgen tot Emirates Lounges in Dubai, moet u met dezelfde Emirates- of Qantas-vlucht reizen (met een EK-vluchtcode). Bekijk de tabellen om te bekijken of u op basis van reisklasse en Emirates Skywards-lidmaatschap in aanmerking komt.

Toegang tot Dubai-lounge op basis van reisklasse
ReisklasseToegang tot lounge
Economy Class en Business Class SpecialBetaalde toegang
Business Class Saver, Flex en Flex PlusBusiness Class Lounge
First ClassFirst Class Lounge
Toegang tot Dubai-lounge op basis van Emirates Skywards-lidmaatschap
Emirates Skywards-niveauToegang tot loungeGratis gasten
BlueBetaalde toegangGeen
SilverBusiness Class LoungeGeen
GoldBusiness Class Lounge1 volwassene of kind
PlatinumFirst en Business Class Lounge1 volwassene en 2 kinderen (onder 17 jaar)

*We zijn bezig met het transformeren van onze First Class-lounge in Concourse B in Dubai International. Tijdens de uitvoering van deze verbeteringen is het mogelijk dat bepaalde maaltijden en snacks niet beschikbaar zijn en dat er enige geluidsoverlast is. U kunt onze lounge nog steeds gebruiken of u kunt genieten van onze volledige loungeservices in Concourse A of C. Onze excuses voor het ongemak.

EMIRATES LOUNGES

Emirates-lounges wereldwijd

U kunt ontspannen in Emirates-lounges op geselecteerde luchthavens over de hele wereld.* Als u met een gast toegang tot wereldwijde Emirates-lounges wilt krijgen, is dit alleen mogelijk als u dezelfde Emirates- of Qantas-vlucht gebruikt (met een EK-vluchtcode). Controleer de tabellen om te bekijken of u op basis van reisklasse of Emirates Skywards-lidmaatschap in aanmerking komt.

Toegang tot wereldwijde lounges op basis van reisklasse
ReisklasseToegang tot lounge
Economy Class en Business Class SpecialBetaalde toegang
First Class en Business Class Saver, Flex en Flex PlusEmirates-lounge*
Toegang tot wereldwijde lounges op basis van Emirates Skywards-lidmaatschap
Emirates Skywards-niveauToegang tot loungeGratis gasten
BlueBetaalde toegangGeen
SilverBetaalde toegangGeen
GoldEmirates lounge1 volwassene of kind
PlatinumEmirates lounge1 volwassene en 2 kinderen (onder 17 jaar)

*U kunt profiteren van gratis toegang tot onze lounges op de volgende luchthavens: Auckland, Bangkok, Peking, Birmingham, Boston, Brisbane, Caïro, Colombo, Düsseldorf, Frankfurt, Glasgow, Hamburg, Hongkong, Johannesburg, Kaapstad, Londen Gatwick, Londen Heathrow, Los Angeles, Manchester, Melbourne, Milaan, München, New York John F. Kennedy, Parijs Charles de Gaulle, Perth, Rome, San Francisco, Singapore, Shanghai, Sydney, Tokio Narita en Zürich. Let op: op deze bestemmingen is betaalde toegang beschikbaar, met uitzondering van Caïro, Hongkong, Beijing, Shanghai en Singapore.

EMIRATES LOUNGES

Betaalde toegang tot de Emirates Lounge

U kunt profiteren van betaalde toegang tot onze lounges op basis van beschikbaarheid in Dubai en op geselecteerde luchthavens wereldwijd: Auckland, Bangkok, Birmingham, Boston, Brisbane, Kaapstad, Colombo, Dubai, Düsseldorf, Frankfurt, Glasgow, Hamburg, Johannesburg, Londen Gatwick, Londen Heathrow, Los Angeles, Manchester, Melbourne, Milaan, München, New York John F. Kennedy, Perth, Rome, San Francisco, Sydney, Tokio Narita en Zürich.*

Ontspan en geniet van onze loungediensten, tot maximaal vier uur voor uw vlucht. U kunt in Dubai ook upgraden voor toegang tot de First Class-lounge.

LoungePrijs (USD) exclusief belastingenEmirates Skywards-ledenprijs (USD) exclusief belastingen
Dubai - Business Class-lounge en Emirates Lounge vlak bij Gate 9175150
Dubai - First Class-lounge300250
Dubai - Upgrade van Business Class- naar First Class-lounge175150
Overige luchthavens - Emirates Lounge155125

Lokale belastingen zijn toepassing op de definitieve kosten. U kunt enkelen hieronder bekijken, maar controleer de btw in uw vertrekland voor de allerlaatste cijfers.
LandBelastingtarief
Australië10%
Frankrijk20%
Duitsland19%
India18%
Japan10%
Nieuw-Zeeland15%
Zuid-Afrika15%
Zwitserland8,1%
Thailand7%
Verenigde Arabische Emiraten5%
Verenigd Koninkrijk20%

Over onze kosten

Alle prijzen zijn voor eenmalige toegang voor maximaal 4 uur voor de geplande vertrektijd van uw vlucht. Prijzen zijn exclusief btw en andere belastingen. In navolging van de btw van de VAE, wordt 5% btw geheven op producten en services die verkrijgbaar zijn op Dubai International. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie over betaalde toegang tot de lounge voor Emirates Skywards-leden en niet-Emirates Skywards-leden.

Algemene voorwaarden