ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Nieuwsflash

Kennisgeving voor klanten van wie de vluchten zijn geannuleerd of zijn getroffen door opschortingen

Laatste update: 4 August 2021, 12:01 Dubai (GMT+4)

Onze contactcenters krijgen te maken met meer telefoontjes dan verwacht. Als uw telefoontje niet te maken heeft met een reis in de komende 48 uur, kunt u overwegen later terug te bellen.

Als uw vlucht is geannuleerd of beïnvloed door routeopschortingen vanwege COVID-19-beperkingen, hoeft u ons niet onmiddellijk te bellen voor omboeking. U kunt gewoon uw Emirates-ticket vasthouden en wanneer de vluchten worden hervat, contact met ons of uw boekingskantoor opnemen om nieuwe reisplannen te maken. Lees alle informatie over de optie “Houd uw ticket” hier.

Om ervoor te zorgen dat u vluchtupdates en -meldingen ontvangt, moet u ervoor zorgen dat u ons uw meest actuele contactgegevens heeft verstrekt onder: Beheer uw boekingen.

Als u belt om meer te weten te komen over reisvereisten voor uw reis, controleer dan de details op de pagina reisvereisten.

 

Nieuwsflash

Nieuwe vereiste voor alle passagiers die vanaf 31 januari 2021 in Dubai arriveren

Laatste update: 27 January 2021, 23:30 Dubai (GMT+4)

Vanaf 31 januari 2021 moeten alle passagiers die arriveren in Dubai, vanaf elke bestemming (inclusief Arabische Golfstaten (GCC) in het bezit zijn van een negatief PCR-testresultaat, waarvan de test moet zijn gedaan in minder dan 72 uur vóór vertrek.

Staatsburgers van de VAE zijn uitgezonderd van bovenstaande maar dienen bij aankomst op de luchthaven van Dubai een PCR-test te ondergaan. 

Passagiers die arriveren in Dubai vanuit bepaalde landen moeten ook nog een PCR-test doen bij aankomst op DXB.

Passagiers op doorreis via Dubai dienen te voldoen aan de toegangsvereisten van hun betreffende eindbestemming.

Bezoek onze COVID19 informatiehub voor details over de meest actuele reisvereisten.

Nieuwsflash

Wereldwijde reisvereisten

Laatste update: 9 January 2021, 11:02 Dubai (GMT+4)

De reisvereisten voor bestemmingen veranderen regelmatig. Bekijk reisvereisten per bestemming voor de meest recente informatie voordat u reist. Passagiers moeten alle benodigde reisdocumenten voor hun bestemming bij zich hebben als ze naar de luchthaven komen.

 

Opschorting vlucht

Op dit moment hebben we geen updates.

Wees u bewust van COVID-19-gerelateerde phishing-e-mails en oplichting:

Laatste update: 27 May 2020, 16:45 Dubai (GMT+4)

We zijn gewezen op recente aanvallen met phishing-e-mails met als onderwerp “Your flight is cancelled: collect your refund”. Deze e-mails zijn niet afkomstig van Emirates.

Wees alstublieft voorzichtig en bescherm uw persoonlijke informatie door niet op zulke e-mails te antwoorden en niet op links in zulke e-mails te klikken. De gemakkelijkste manier om een nep-e-mailbericht te herkennen is door naar het e-mailadres van de afzender te kijken. Alle officiële e-mails van Emirates worden verstuurd vanaf een van de volgende twee e-mailadressen: emirates@e.emirates.email of do-not-reply@emirates.email

Meer speciale tarieven voor COVID-19 PCR-tests voor passagiers van Emirates

Laatste update: 19 October 2020, 13:35 Dubai (GMT+4)

Om alle passagiers exclusieve tarieven te kunnen bieden voor COVID-19 PCR-tests, die thuis of op kantoor kunnen worden uitgevoerd, heeft Emirates zijn samenwerkingsverband met de volgende medische instellingen uitgebreid:

 

Al Tadawi Medical Centre

Gevestigd in het Al Masood-gebouw, Airport Road, Port Saeed, Deira.

De test kost AED 130 per persoon. Een test thuis of op kantoor in Dubai kost AED 240 per persoon. De testresultaten zijn binnen 24 uur beschikbaar.

 

Prime Medical Centers

Locaties in Dubai:

Locatie Al Qusais, Damascus Street

Premier Diagnostic & Medical Center, Salah Al Din Street

Prime Corp Medical Center, Salah Al Din Street, Deira.

Locatie Sheikh Zayed, Sheikh Zayed Street, nabij Noor Islamic Bank

Prime Specialist Medical Center, locatie Sharjah, King Faisal St, Al Majaz

Locatie Ajman, Grand Mall, Sheikh Khalifa St

De test kost AED 150 per persoon. Voor AED 240 per persoon kunnen minimaal twee passagiers zich in Dubai ook thuis of op kantoor laten testen. De testresultaten zijn binnen 24 uur beschikbaar.

 

Om de COVID-19 PCR-test voor dit tarief uit te kunnen laten voeren, moet u een geldig ticket of geldige instapkaart (vertrek binnen een maand na de testdatum) en een identiteitsbewijs laten zien.

U moet de test laten uitvoeren binnen de periode die door de autoriteiten van de plaats van uw bestemming is voorgeschreven en Emirates is niet verantwoordelijk wanneer de testresultaten niet voor vertrek beschikbaar zijn. Bekijk onze pagina Reisvereisten voor de laatste informatie over de testvereisten voor uw bestemming. En bekijk alles wat u moet weten over reizen tijdens de coronapandemie in onze COVID-19-informatiehub.