ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Voor een veilige reis

Minder tijd in de luchthaven, meer tijd om te genieten van uw reis

DUBZ van dnata biedt services die reizen eenvoudig en gebruiksvriendelijk maken. Kies een pakket dat het best bij u past en profiteer van exclusieve tarieven voor Emirates-klanten. Selecteer services van thuis inchecken tot desinfectie van bagage, fast-track in de luchthaven en een COVID-19 PCR-thuistest. U kunt uw pakket zelfs upgraden naar een volledige meet and greet-service.

Services om uw reis nóg comfortabeler te maken

 • Kruierservice
  Maak gebruik van onze kruiers in de aankomst- en vertrekhal. Ze kunnen uw bagage naar de incheckbalies brengen, of deze ophalen bij de bagageband en afleveren bij uw vervolgvervoer.

  U vindt onze kruiers bij de ingang van de vertrekhal in Emirates Terminal 3 en na de paspoortcontrole in de aankomsthal.

  AED 40 voor een normale trolley.
  AED 100 voor een plateauwagen.
 • Bagage sealen
  Om uw bagage te beschermen tijdens de reis, kunnen we de items omwikkelen met sterk transparant plastic.

  U vindt de sealmachines vlak voor de incheckbalies in de vertrekhal in Emirates Terminal 3.

  40 AED voor elk stuk bagage van standaardformaat.
  80 AED voor elk stuk bagage dat te groot is.
 • Bagageopslag

  Als uw aansluitende vlucht nog even op zich laat wachten, kunt u uw bagage veilig opbergen bij ons op de luchthaven. Zo kunt u hands-free de stad verkennen. Bagageopslag is ideaal wanneer u lang voor uw vlucht moet uitchecken uit uw hotel, of als u een korte tussenstop in Dubai maakt.

  U vindt de bagageopslag in de aankomsthal in Emirates Terminal 3.


  De kosten voor de opslag van uw bagage ( max. 12 uur) bedragen:

  Type bagageKosten
  Standaardbagage (maximaal 53 x 61 x 28 cm)AED 35
  Groot stuk bagage (groter dan 53 x 61 x 28 cm)AED 40
  Waardevolle spullenAED 40
 • Afwijkende bagage
  Als u vliegt met bagage die een afwijkende vorm heeft, moet u mogelijk een paar extra stappen doorlopen om in te checken.

  Sommige bagage past nu eenmaal niet goed op de bagageband. Voorbeelden hiervan zijn ronde, onregelmatig gevormde pakketten; tassen met losse riemen of met handvatten die niet kunnen worden verwijderd of vastgezet; of tassen die geen platte kant hebben.

  Als uw bagage er zo uitziet, moet u de items opnieuw verpakken in een kartonnen doos. Deze kunt u krijgen bij het sealpunt vlak voor de incheckbalies. En bij de Duty Free-winkels kunt u ook nog reistassen kopen. Natuurlijk kunt u grotere items ook altijd via onze Emirates Skycargo-services versturen.

  Als u meer informatie wilt over afwijkende bagage-items, zoals sportuitrusting of mobiliteitshulpmiddelen, klik dan hier.