ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Veranderingen in onze drankjesservice

Uw veiligheid en bescherming zijn onze hoogste prioriteit. U kunt aan boord genieten van allerlei heerlijke drankjes. De lijst en service zijn tijdelijk aangepast voor minimaal contact en maximale hygiëne. Ook zijn de inhoud en presentatie van onze maaltijden gewijzigd: het bestek is ingepakt en er wordt gebruikgemaakt van hygiënische verpakking. Bekijk onze pagina Netwerk en services voor al onze servicewijzigingen.

Geniet van uw favoriete sterke drank aan boord

Wij mixen uw volgende drankje voor u. Geniet van meer dan 20 sterke dranken aan boord. Kies uit uw favoriete hoogwaardige merken, waarvan sommige zelfs exclusief voor Emirates-vluchten. Geniet van klassiekers zoals Cointreau, Tesseron Cognac en Amarula Fruit Cream.

EXCLUSIEF

De Dalmore King Alexander III-experience

Geniet van een van de geneugten van het leven, de Dalmore King Alexander III. Nu exclusief verkrijgbaar in Emirates First Class. Geniet tijdens uw volgende vlucht van deze uitstekende single malt.

Het is altijd theetijd aan boord

Word wakker met een kopje Brilliant Breakfast, neem een slokje Moroccan Mint na uw maaltijd en geniet van Pure Camomile Flowers voordat u in slaap valt. We hebben thee van Dilmah voor elk moment van uw vlucht.
Meer informatie

Kies een mooie wijn die uw maaltijd compleet maakt

Of u nu van een frisse witte wijn houdt met een hint van citrus, of van een volle, rode wijn, , kies voor een uitstekende wijn die bij de aroma's van uw maaltijd past. Bekijk onze wijnlijst, met kwaliteitswijnen en beperkt verkrijgbare oplages, en wij schenken een glas voor u in wanneer u daar zin in heeft.
Bekijk onze wijnselectie

Emirates Food & Wine-kanalen

Ontdek waar wij ingrediënten vandaan halen, hoe we onze menu's ontwerpen en onze recepten in elkaar zetten. U kunt zelfs onze recepten zelf uitproberen met onze videohandleidingen. En volg ons naar Bordeaux, waar we meer vertellen over de manier waarop we de juiste wijnen voor onze menu's kiezen. U vindt onze Food and Wine-kanalen onder het gedeelte Emirates & Dubai, alleen in het ice-entertainment aan boord.
Ontdek de recepten van Emirates