ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

DE EMIRATES ERVARING

Drankjes

Bestel uw favoriete drankje aan boord

Verfrissende mocktails voor een heldere geest

Blijf altijd scherp met onze selectie non-alcoholische mocktails aan boord als u in First Class en Business Class vliegt. Geef uw maaltijd een tropisch tintje met Orange Fizz of Apple Spritzer. Of geniet van een speciaal drankje terwijl u geniet van de laatste films.
Ontdek onze mocktails
 • Vitality Boost-drankjes
  Begin uw reis in First Class en Business Class met een van onze gezondheidsdrankjes vol voedingsstoffen.
  Meer informatie
 • Een cocktail voor elke gelegenheid
  Onze bemanning kan iets speciaals voor u mixen tijdens uw volgende vlucht in First Class en Business Class. Kies uit 18 cocktails, gemaakt met onze selectie hoogwaardige sterke drank. Geniet van een lichte en verfrissende spritzer, een verkoelend drankje of iets heerlijk warms voor uw vlucht.
  Ontdek onze cocktails
 • Kies een mooie wijn die uw maaltijd compleet maakt
  U kunt kiezen voor een verfrissende, citrusachtige wit of een volle rood, voor een verfijnde wijn die bij de smaken van uw maaltijd past. Bekijk onze wijnlijst, met zeldzame wijnen en beperkt verkrijgbare oplages, en wij schenken een glas voor u in dat precies bij uw humeur past.
  Bekijk onze wijnselectie

EXCLUSIEF

De Dalmore King Alexander III-experience

Geniet van een van de geneugten van het leven, de Dalmore King Alexander III. Nu exclusief verkrijgbaar in Emirates First Class. Geniet tijdens uw volgende vlucht van deze uitstekende single malt.
 • Voor koffieliefhebbers

  Geniet van een kopje vers gebrouwen koffie in elke reisklasse. Kies uit een selectie premium blends in First Class met een vleugje walnoot en ahornsiroop of cacao en zwarte peper. En probeer Arabische koffie geserveerd vanuit een traditionele dallahpot met dadels. Als u liever koude koffie heeft, drink dan een klassieke iced Americano of probeer een affogato al café* van ons First Class-menu en in onze Onboard Lounge.

  *Alleen beschikbaar op geselecteerde routes

 • Het is altijd theetijd aan boord
  Word wakker met een kopje Brilliant Breakfast, neem een slokje Moroccan Mint na uw maaltijd en geniet van Pure Camomile Flowers voordat u in slaap valt. We hebben thee van Dilmah voor elk moment van uw vlucht.
  Meer informatie
 • Geniet van uw favoriete sterke drank aan boord
  Vind uw favoriet of ontdek iets nieuws. Geniet van meer dan 20 sterke dranken aan boord in First Class en Business Class. Kies uit uw favoriete premium merken, met klassiekers zoals Cointreau, Tesseron Cognac en Amarula Fruit Cream en een paar die alleen verkrijgbaar zijn op Emirates-vluchten. En u kunt kiezen uit onze selectie populaire sterke dranken in Economy Class.

Emirates Food & Wine-kanalen

Ontdek waar wij ingrediënten vandaan halen, hoe we onze menu's ontwerpen en onze recepten in elkaar zetten. U kunt zelfs onze recepten zelf uitproberen met onze videohandleidingen. En volg ons naar Bordeaux, waar we meer vertellen over de manier waarop we de juiste wijnen voor onze menu's kiezen. U vindt onze Food and Wine-kanalen onder het gedeelte Emirates & Dubai, alleen in het ice-entertainment aan boord.
Ontdek de recepten van Emirates

Producten en diensten kunnen per vlucht verschillen, afhankelijk van de route, de configuratie van het vliegtuig en het seizoen. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt.