ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

DE EMIRATES ERVARING

De Emirates Service

Uw comfort staat op de eerste plaats wanneer u vliegt bij Emirates
Onze focus ligt op uitstekende service, innovatie en veiligheid - gekoppeld aan uitgebreide trainingsprogramma's die bestaan uit e-learningmodules, klassikaal onderwijs en projecttraining. Daarom mag u zowel op de grond als in de lucht superieure service van ons verwachten.
Kom bij ons werken

Op zoek naar een nieuwe carrière bij ons internationale team? We nemen momenteel mensen aan voor talloze functies op de grond en in de lucht. Bekijk onze carrières en solliciteer online.

Wij zetten de norm

Zorgen voor de beste vliegervaring aan boord

Emirates wil u een ongeëvenaarde vlucht bieden, met de hulp van onze uitstekend opgeleide, professionele bemanning. Nieuwe werknemers doorlopen in onze ultramoderne opleidingsfaciliteit een intense training van bijna acht weken, waarin de hoogste veiligheidsstandaarden en de beste service aan bod komen.

Tijdens de training wordt zowel de theorie als de praktijk behandeld. Praktische ervaring wordt vooral opgedaan in bewegende simulatoren van alle vliegtuigen die we hebben.

Onze bemanningsleden worden ook daarna nog doorlopend getraind, waardoor u altijd zeker bent van de allerbeste service aan boord.

Diversiteit in het luchtruim

De drang naar avontuur delen

Onze bemanning bestaat uit een kosmopolitische mix van jonge professionals van meer dan 140 nationaliteiten, die meer dan 70 talen spreken en hun diverse en kleurrijke achtergrond met zich meebrengen. Veel van onze bemanningsleden waren voorheen dokter, advocaat, kunstenaar of sporter.

Ons team verwelkomt u aan boord. Ze delen hun liefde voor reizen en staan altijd klaar om van uw vlucht iets bijzonders te maken. Ze vertegenwoordigen ons merk en zullen nooit nalaten uw verwachtingen te overtreffen op 420 vluchten per dag naar meer dan 135 bestemmingen.

Zorgen voor onze gemeenschap met Dior
We zijn een samenwerkingsverband met Dior aangegaan om onze bemanning training en beauty- en welzijnsondersteuning te bieden van een van de beste cosmetica- en huidverzorgingsmerken ter wereld
  • De juiste look

    We hebben normen voor haar, make-up, huidverzorging, nagelverzorging en uniforms, om ervoor te zorgen dat onze bemanning er altijd optimaal uitziet op het moment dat ze een onvergetelijke ervaring aan boord aan onze klanten bieden.

    Nieuwe werknemers ondergaan een imago- en uniformtrainingsprogramma met Dior-huidverzorgings- en -make-upproducten. En we bieden ook doorlopende ondersteuning voor het imago van ons team via de Emirates Beauty Hub.

  • De Emirates Beauty Hub

    Ons team biedt bekroonde gastvrijheid aan boord, en wij bieden hen de benodigde ondersteuning voor gezondheid, welzijn en beauty als ze niet in de lucht zijn. De Emirates Beauty Hub, die zich in ons hoofdkwartier in Dubai bevindt, is een speciale ruimte waar ze advies krijgen over fitheid, voeding, haar, huidverzorging en make-up.

    Een groot deel van onze adviseurs was zelf ooit Emirates-bemanningslid, en begrijpen de uitdagingen waarmee ons team dagelijks te maken krijgt. Onze adviseurs zijn getraind door onze Beauty Hub-partner Christian Dior en hebben ervaring met verschillende leeftijden, huidtypes en achtergronden.

Ons team op de grond

We heten u van harte welkom - waar u ook bent

Het Emirates-team is werkzaam op zes continenten. We hebben meer dan 2.000 medewerkers in meer dan 120 callcenters en kantoren buiten Dubai. In ons contactcenter worden 17 talen gesproken. We staan mensen te woord via meer dan 50 landspecifieke telefoonnummers en Live Chat. Wereldwijd helpen onze contactcenters meer dan 4.000 mensen per uur op de drukste momenten van de dag.

Op de luchthaven checkt u moeiteloos in dankzij onze vriendelijke luchthavenmedewerkers. Emirates Skywards-leden en First Class- en Business Class-passagiers worden van harte welkom geheten in onze lounges op de luchthavens. We werken er hard aan om te zorgen dat u een inspirerende reis met ons heeft, van het moment waarop we u welkom heten of u contact opneemt met ons callcenter tot aan het serveren van uw drankje voorafgaand aan uw maaltijd.

Onze piloten bereiken nieuwe hoogten

Bijna 300 vliegtuigen die naar meer dan 135 bestemmingen vliegen

We trekken alleen ervaren piloten aan en hebben meer dan 400 experts in dienst die zorgen voor de trainingen, zodat ze voldoen aan alle eisen die Emirates én de luchtvaartinstanties aan ze stellen.

De opleiding bestaat uit onder meer computertraining, e-learning modules en technische sessies over de vliegtuigen. De piloten van Emirates voltooien ook een volledige training in de vliegsimulator voor het specifieke toestel waarmee ze gaan vliegen, zodat ze voor de volle 100% voorbereid zijn. De laatste stap is lijnvliegen onder de supervisie van een ervaren trainer. De opleiding duurt ongeveer drie maanden. Daarnaast zorgen we voor terugkerende trainingen voor meer dan 4.000 piloten, waaraan elke piloot om de zes maanden verplicht moet deelnemen.