ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Creatief aan de slag
Nu we allemaal meer thuis zijn dan we gewend zijn, is dit de perfecte kans om creatief aan de slag te gaan en zo de moed erin te houden. Ontdek nieuwe manieren thuis leren leuker te maken. Houd de kinderen het hele jaar op creatieve wijze bezig met puzzels, kleurplaten, recepten, activiteiten en meer. Er zijn meer dan genoeg leuke dingen voor de hele familie, zoals een ontspannen middag knutselen, een nieuw recept uitproberen, lekker verhalen vertellen of bordspelletjes doen met de familie.

Plezier thuis voor kinderen

Bak een bananentaart, kleur je favoriete Fly With Me-dier en ga samen met al je dierenvriendjes op spannende, fantasievolle avonturen.
Nu bestellen Opens an external link in a new tab
Veel plezier thuis met dierenvriendjes
U kunt onze Fly With Me Animal-vriendjes via de Emirates Official Store online bestellen.
Nu bestellenNu bestellen Opens an external link in a new tab
Probeer uTalk gratis Opens an external link in a new tab
Leer samen een nieuwe taal

We zijn een samenwerkingsverband aangegaan met uTalk, zodat uw hele familie de uitdaging aan kan gaan en een nieuwe taal kan leren. Kies uit meer dan 140 talen en kies activiteiten die u samen kunt doen. Of het nu Chinees, Frans, Nederlands, Engels of Japans is, het leren van een taal is leuk, eenvoudig en interessant met uTalk. Download de app en probeer het gratis. En tijdens uw volgende vlucht kunt u via uTalk leren op ice, ons entertainmentsysteem aan boord.

Probeer uTalk gratisProbeer uTalk gratis Opens an external link in a new tab

Fly With Me Animals-tijdschriften

Geniet van spelletjes, puzzels en meer activiteiten in onze Fly With Me Animals-tijdschriften voor jonge passagiers.

Stuur een kaart

Schrijf een speciaal bericht op onze Fly With Me Animal-kaarten en e-mail of deel ze via social media met uw vrienden en familie.
Let op: de producten en services op deze website kunnen variëren afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig, evenals het seizoen.