ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

DE EMIRATES ERVARING

Onze vloot

Onze vloot is comfortabel en modern, en is geroemd door zowel luchtvaartexperts als passagiers.
We hebben een van de jongste vloten ter wereld die volledig bestaat uit Emirates A380's en Boeing 777's, en we overtreffen verwachtingen op vluchten naar meer dan 150 bestemmingen per jaar. Ontdek onze vloot en kom meer te weten over het vliegtuig waar u mee op reis gaat als u met ons gaat vliegen.

De Emirates A350

U kunt binnenkort nieuwe vliegtuigen verwachten in onze vloot. Geniet van het comfort van de Emirates A350 met nieuwe stoelfuncties, verbeterd entertainment en een elegant ontworpen interieur. Binnenkort delen we meer nieuws over de functies van ons nieuwe vliegtuig.

Onze eerste Emirates A350 heeft drie reisklassen, met 32 nieuwe Business Class-stoelen met ruimte en privacy, 21 stoelen in Premium Economy en 259 stoelen in Economy Class met volop beenruimte.

Deze vliegtuigen vliegen tussen Dubai en onze korte tot middellange bestemmingen, waaronder: Edinburgh (vanaf 4 november), Bahrein en Koeweit (vanaf 15 november), Mumbai, Ahmedabad, Bologna en Colombo (vanaf 1 januari 2025), Muscat en Lyon (vanaf 1 maart 2025).

Nu boeken

A380

Onze bekroonde Emirates A380's beschikken over privésuites en douches in First Class en hebben een lounge aan boord.
Meer informatie

Boeing 777

Bekijk de verschillende indelingen van het vliegtuig dat dient als de hoeksteen van de Emirates-vloot.
Meer informatie

Emirates Executive

Ontdek uw privéjetservice van Emirates. We maken gebruik van een vloot hoogwaardige kleine vliegtuigen die u persoonlijk de wereld rondvliegen.
Meer informatie

Producten en diensten kunnen per vlucht verschillen, afhankelijk van de route en de configuratie van het vliegtuig. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt.