Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Vliegtickets naar Oostenrijk

Vliegtickets naar Oostenrijk

Doordat Oostenrijk verscholen ligt in de Centraal-Europese Alpen, ingesloten door Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Italië, Liechtenstein, Slowakije, Slovenië en Zwitserland, wordt het beïnvloed door de vele omringende culturen.

Ondanks de grote hoogte is het klimaat van Oostenrijk gematigd met zomerse dagen die vaak de 30 °C overschrijden. Het is een rijk land; het bruto binnenlands product staat wereldwijd op de 12e plaats, en het heeft een hoog ontwikkelde culturele rijkdom als gevolg van de lange geschiedenis, en de financiële rijkdom van het land en de inwoners.

Begin uw reis naar Oostenrijk in Wenen. De grootste stad van het land heeft iets minder dan 1,8 miljoen inwoners, van wie de meerderheid Duits spreekt (hoewel veel mensen een tweede taal of zelfs een derde spreken). Uw rondreis door de geschiedenis van Wenen begint meteen als u de deur van uw hotel uitloopt. Het paleis Schönbrunn is een populaire bestemming, net als de vlooienmarkt Naschmarkt, het Leopold Museum, de Kunsthalle Wien en MUMOK. U kunt overnachten in één van de vele vijfsterrenhotels, waaronder Hotel Sacher Wien en Hotel Imperial Vienna.

Zodra u bent uitgekeken op Wenen - indien dat überhaupt mogelijk is - kunt u doorreizen naar Admont om de prachtige Benedictijner abdij te bekijken, of naar Wattens om de pracht en praal te aanschouwen in de Swarovski Kristallwelten, waar enkele van de mooiste kristallen ter wereld worden gemaakt. En u kunt geen vluchten naar Oostenrijk boeken zonder er te gaan skiën. Er is geen stad mooier dan Innsbruck, verscholen tussen twee bergketens met een schat aan mogelijkheden om de hellingen af te dalen. Salzburg is een andere bestemming waar u kunt skiën, en waar u kunt verblijven in het goddelijke Hotel Schloss Monchstein.

Onze bestemmingen in Oostenrijk
In Wenen worden een rijke geschiedenis en mooie toekomst gecombineerd tot een fascinerende bestemming.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken