Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Vliegtickets naar Portugal

Vliegtickets naar Portugal

Het ongelofelijke aanbod van Portugal, van geweldige stranden tot middeleeuwse kastelen, heeft als extra voordeel dat het er minder druk is dan op veel andere bestemmingen.

Lissabon, waar u waarschijnlijk uw reis begint, is één van de schatten van Europa. Het voelt meer als een dorp dan een stad; u vindt er smalle straatjes omzoomd door bomen, plaza's waar de lokale bevolking samenkomt om te roddelen en te ontspannen, fadomuziek die klinkt uit drukke nachtclubs, en hier en daar een indrukwekkend klooster. Bezoek een voetbalwedstrijd, ontdek Gotische kathedralen, eet heerlijke zeevruchten in restaurants met uitzicht op het water of feest dag en nacht in Bairro Alto: u hoeft zich niet te vervelen in Lissabon.

Ontdek elders in Portugal de druivenproducenten in Douro, wat daarnaast prachtige uitzichten biedt: zachtjes glooiende heuvels die uitkijken over de prachtige rivier de Douro. De stad Porto oefent ook een grote aantrekkingskracht uit op geschiedenisliefhebbers, met zijn rijke aanbod aan architectonische schatten, van romaans tot barok en met de mooie oude wijk Ribeira.

Hoewel de Algarve grotendeels overspoeld wordt door toeristen die een pakketreis hebben geboekt en mensen die een lastminutevlucht nemen om van de zon te genieten, is de streek zeker een bezoek waard: de stranden zijn prachtig, de klippen ruig en in het binnenland vindt u veel mooie dorpen, vervallen kastelen en weelderige heuvels.

Haal het maximale uit het geweldige buitenleven en het heerlijke weer door te gaan hiken in de Serra da Estela of het Parque Nacional da Penede-Gerês, zeilen op de Rio Guadiana of wandelen op de paden die het land doorkruisen. Omdat u in Portugal bent, zijn een heerlijke maaltijd, leuk café of historisch hotel nooit ver weg.

Onze bestemmingen in Portugal
Bezoek de hoofdstad van Portugal om een bestemming te verkennen die de fascinerende charme van weleer combineert met schitterende moderne elementen.
Met een bezoek aan Porto ontdekt u steeds weer nieuwe wondertjes, zoals het doolhof van middeleeuwse straatjes en een cruise over de indrukwekkende rivier Douro naar de vallei erachter.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken