Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Vliegtickets naar Verenigd Koninkrijk

Vliegtickets naar het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk, samengesteld uit Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales, heeft een rijke geschiedenis, talloze culturele bezienswaardigheden, om maar niet te spreken over één van de meest populaire hoofdsteden ter de wereld.

En dat is waar de meeste mensen naartoe neigen te gaan - Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, een levendige, multiculturele smeltkroes. Het zou weken duren om alles te verkennen, maar u kunt zich richten op de voornaamste bezienswaardigheden, zoals Buckingham Palace, de Big Ben en de London Eye.

Buiten Londen heeft de rest van Engeland ook heel veel te bieden en is makkelijk te bereiken, dankzij vluchten op de grote steden van het Verenigd Koninkrijk. Sommige bezoekers gaan naar het zuid-westen voor de prachtige stranden, een levendige surfcultuur en de kans om de beroemde Cornish pasteitjes te proberen. Voor anderen is het noorden de grootste trekpleister, waar de steden Liverpool en Manchester een rijke geschiedenis en moderne cultuur hebben, terwijl hun voetbalteams strijden in de Premier League. Om de natuur in te gaan, zijn zowel Yorkshire Moors als Lake District gebieden met prachtig natuurschoon, ideaal om te wandelen, te fietsen of om gewoon te genieten van het landschap.

En dat is alleen nog maar Engeland. Om het Verenigd Koninkrijk echt te ervaren, maakt u een reis naar de hooglanden van Schotland, waar de bergen en meren werkelijk adembenemend zijn. De twee belangrijkste steden, Edinburgh en Glasgow, zijn ook echt een bezoek waard. Wales, het land van de valleien, is ook prachtig, vooral de kustlijn langs het schiereiland Gower. Als u van sport houdt, is het leuk om een rugbywedstrijd in het Millennium Stadium bij te wonen, één van de grootste sportstadions ter wereld, in Cardiff, de hoofdstad van Wales.

Aan de andere kant van de Ierse Zee heeft Noord-Ierland een heel indrukwekkende kustlijn, die beroemd is vanwege de Giant's Causeway. Het heeft ook een aantal ongelooflijke golfbanen en is een geweldige plek om te leren surfen, met name in Portrush met zijn relaxte en gastvrije sfeer. Er zijn ook veel mooie steden en rijke geschiedenis te vinden.

Onze bestemmingen in Verenigd Koninkrijk
Ontdek Brum, de geboorteplaats van de moderne stoommachine, de Mini, chocolade van Cadbury, tennis op gras en balti.
Een vlucht naar Edinburgh brengt u naar een stad met historische legendes, mythische wezens en oude kastelen.
In Schotland weten ze wat genieten is, en in Glasgow kunnen ze dit als de beste.
Buckingham Palace, Big Ben, de London Underground - het is geen wonder dat Londen een van de meest geliefde reisbestemmingen ter wereld is.
Bezoek Manchester om een stad te ervaren die nooit teleurstelt, van geschiedenis die de wereld veranderde tot toonaangevende muziek.
Newcastle upon Tyne is een van de meest energieke steden van het Verenigd Koninkrijk, met zijn elegante architectuur en dynamische nachtleven.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken