ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Londen

Vluchten naar Londen brengen u naar een stad met onvergetelijke monumenten. Buckingham Palace, Wembley Stadium, Big Ben, Regent’s Park, Camden Town, Notting Hill, de London Underground – de lijst met activiteiten en bezienswaardigheden in Londen is eindeloos. (Dit is inclusief het gigantische reuzenrad het London Eye, het perfecte uitzicht om alles in u op te nemen).

Gelukkig is het een stad die gemaakt is om in rond te lopen - en als u liever niet loopt, kunt u een 'Boris Bike' huren bij een van de 700 fietsparkeerlocaties in de stad. En u zou niet alles uit uw vluchten naar Londen halen als u niet met de beroemde London Underground zou reizen of op een van de iconische dubbeldekkers zou springen als u er bent.

U vindt op de hoek van elke straat wel een historisch of modern juweeltje. U kunt de hipsterboetieken van Shoreditch gaan verkennen of de luxe restaurants en cafés van Kensington afstruinen. Er is charme en karakter te over.

De architectuur is net zo gevarieerd als de buurten, van de klassieke schoonheid van St. Paul's Cathedral tot de moderne pracht en praal van The Shard. In Londen zijn ook vele hectares aan groene gebieden te vinden, waarbij Hyde Park en Regent's Park (in de laatste kunt u de wereldberoemde London Zoo vinden) een welkome verademing zijn in het midden van de stad.

De machtige rivier Theems snijdt door dit alles heen, stromend langs het parlement en Westminster, evenals het Tate Modern en Shakespeare's Globe Theatre. Deze stroomt ook onder Tower Bridge door naar Canary Wharf en Greenwich Pier.

Naast de Theems en de oevers van de rivier liggen honderden theaters, tentoonstellingen, boetiekjes, restaurants en markten - die allemaal iets bijzonders te bieden hebben.

Vluchten naar Londen brengen u naar de luchthavens Heathrow, Gatwick of Standsted - allemaal binnen minder dan anderhalf uur rijden van het centrum van deze levendige stad.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner cartrawler. We zijn hiermee een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.200 internationale leveranciers kunt vergelijken, en het biedt geweldige tarieven voor meer dan 30.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Ontdek Brum, de geboorteplaats van de moderne stoommachine, de Mini, chocolade van Cadbury, tennis op gras en balti.
Verenigd Koninkrijk
Een vlucht naar Edinburgh brengt u naar een stad met historische legendes, mythische wezens en oude kastelen.
Verenigd Koninkrijk
In Schotland weten ze wat genieten is, en in Glasgow kunnen ze dit als de beste.
Verenigd Koninkrijk
Bezoek Manchester om een stad te ervaren die nooit teleurstelt, van geschiedenis die de wereld veranderde tot toonaangevende muziek.
Verenigd Koninkrijk
Newcastle upon Tyne is een van de meest energieke steden van het Verenigd Koninkrijk, met zijn elegante architectuur en dynamische nachtleven.