Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Afrika
  4. Mauritius
  5. Vliegtickets naar Mauritius

Vliegtickets naar Mauritius

Alleen al voor de luxe hotelresorts is een vlucht naar Mauritius de moeite waard. Er zijn allerlei recreatiefaciliteiten en activiteiten ter plekke aanwezig – van zwembaden tot spa's, fitness en duikcentra – de verleiding is groot om er helemaal niet op uit te trekken. Maar dat is geen goed idee, want dan zou u alle moois dat Mauritius te bieden heeft missen, wat dacht u van een dag tussen de lokale bevolking op de Champ de Mars-racebaan, of een dagje luieren aan het strand.

Port Louis is het bruisende centrum voor winkelen en dineren, waar vele verborgen juweeltjes wachten om ontdekt te worden. Als het om eten gaat, heeft het eiland een ongelofelijke mix van Indiase, Chinese, Franse en Afrikaanse invloeden te bieden. Voeg hieraan de vruchtbare aarde van de eilanden toe en u hebt een overvloed aan verse producten, om de uitstekende vis en schaaldieren niet te vergeten. Iedere maaltijd is een avontuur, of u nu een luxe restaurant met een verfijnd zilveren bestek kiest of neerploft in een goedkope maar heerlijke streetfoodtent. Vergeet de lokale gerechten niet, zoals de beroemde Mauritiaanse delicatesse dholl puri, een warm, plat brood met een hartige vulling.

En na uw maaltijd kunt u gaan genieten van de Sega-dans – een traditionele dans die doorgaans voor toeristen worden uitgevoerd. Hier kunt u kennismaken met een aantal van de traditionele instrumenten zoals de ravane, een houten hoepel met een stuk opgespannen geitenhuid.

Maar uiteindelijk kunt u de lokroep van het strand toch niet meer weerstaan. U hebt een overvloed aan keuzen en het witte zand en de blauwe zee overtuigen u er direct van dat dit het paradijs op aarde is.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Mauritius

1 bestemming