Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Duitsland
  5. Vliegtickets naar Frankfurt

Vluchten naar Frankfurt

Noem Frankfurt wat u wilt - Frankfurt, Bankfurt, Mainhattan, de kleinste metropool van de wereld - maar Frankfurt am Main is een Duitse stad die net iets anders is. Het is de financiële hoofdstad van continentaal Europa, het grootste vervoerscentrum van Duitsland (het heeft de grootste en drukste luchthaven van het land), heeft een skyline vol wolkenkrabbers en is de gastheer van enkele van Europa's grootste handelsbeurzen.

Maar buiten het feit dat het een zeer invloedrijk economisch centrum is, heeft Frankfurt ook een gevoelige kant - het is een stad waar u volop musea, artistieke vernieuwing en geweldige muziek vindt. Een van de culturele hoogtepunten is de 'Museumsufer' - een verzameling van 11 musea die naast elkaar liggen op beide oevers van de rivier de Main. De Oper Frankfurt heeft ondertussen bij drie verschillende gelegenheden de titel 'Oper des Jahres' verworven.

Het is ook een stad met geweldig theater (ga naar het English Theatre en het Internationales Theater), dans (het Tigerpalast Varieté Theater), de indrukwekkende dierentuin en het Römer. Natuurlijk is veel van de aantrekkingskracht van deze stad te ontdekken door gewoon door de straten te slenteren en het contrast tussen de oudere gebouwen en de glimmende wolkenkrabbers van de stad te bewonderen.

Frankfurt kent ook veel fantastische restaurants. Dit heeft niet zozeer te maken met de vermogende bankiers die 's avonds aan tafel gaan in de toprestaurants van de stad, maar meer met de lokale chefs die de Duitse gastronomiewereld bestormen. De stad schittert van de Michelin sterren - Sra Bua by Juan Amador, Villa Merton, het Tiger-Gourmetrestaurant, Carmelo Greco, Ernos Bistro, Français, Lafleur en Weinsinn hebben allemaal een Michelin ster op hun naam.

U hoeft echter geen fortuin uit te geven wanneer u de beste restaurants van Frankfurt bezoekt, want er zijn meer dan genoeg aantrekkelijke adressen voor betaalbare prijzen. En omdat Frankfurt een buitengewoon diverse bevolking kent - met inwoners die uit heel Europa afkomstig zijn - is er voor elke smaak wel iets te vinden. (Er is zelfs een handvol eetgelegenheden aan het 'strand', zoals het Maincafé en de King Kamehameha Beach Club, een instituut in Frankfurt.)

Vluchten naar Frankfurt laten ongetwijfeld een blijvende indruk op u achter, en u zult net zo worden meegesleept door de gigantische wolkenkrabbers als door het oude, middeleeuwse centrum van de stad. Frankfurt biedt een onschatbaar kijkje in het verleden van Duitsland - en van zijn toekomst - en dat maakt het tot een van de meest opwindende bestemmingen van Duitsland, en misschien wel van heel Europa.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Duitsland
Duitsland
Van intieme straten tot interessante, moderne architectonische ontwikkelingen, een vlucht naar Düsseldorf biedt een fascinerende kijk op Duitsland.
Duitsland
Een keuken van wereldklasse, rijke geschiedenis en een levendige tegencultuur - simpel gezegd, Hamburg heeft voor alle leeftijden en smaken iets te bieden.
Duitsland
München beschikt niet alleen over meer theaters en tentoonstellingen dan de andere steden in Duitsland, maar ook over de mooiste architectuur.