Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Hamburg

Volgens de lokale bevolking betekent een vlucht naar Hamburg een reis naar de 'Toegangspoort tot de wereld' van Duitsland. Na slechts een paar uur te hebben doorgebracht in deze bloeiende, multiculturele en aangenaam vrijgevochten havenstad wordt bevestigd dat de wereld naar Hamburg komt, gelokt door de levenskwaliteit, het historische stadscentrum en de levenshouding. De inwoners van Hamburg houden van plezier.

Hamburg is de plek waar The Beatles hun vak hebben geleerd, en behoudt zijn roem als thuisbasis van de alternatieve cultuurscene, met alles van rockmuziek tot een beroemd voetbalteam, St Pauli.

De dokken - nog steeds de op een na grootste in Europa - worden nu bevolkt door nieuwe hotels, restaurants, kunsttentoonstellingen en de majestueuze concertzaal Elbphilharmonie Hamburg. De oude pakhuizen zijn gerenoveerd en uitgegroeid tot toeristische bezienswaardigheden. Rond de Außenalster-meren wordt het koopmansgeld waarmee Hamburg is opgebouwd zichtbaar in het stadhuis, de restaurants met Michelin-sterren, de villa's en boetieks.

Hamburg is een levendige, bruisende stad, wat wordt weerspiegeld in de vele eetgelegenheden. De enorme eetzaal van het parlement is de plek om lokale delicatessen te midden van de lokale bevolking uit te proberen. Ook de locatie van de Bullerei in een voormalige veehal is een geweldige plek om steaks van lokale producenten te proeven. En uiteraard kunt u in deze havenstad ook tal van zinnenprikkelende visgerechten proberen in de verfijnde buurten Fischereihafen en Se7en Oceans of het coolere, voormalige pakhuis Vlet.

En omdat de stad een industrieel verleden als havenstad heeft, betekent dit niet dat de hotels eveneens grauw zijn. Vele hebben juist elementen uit het verleden van de stad gebruikt en oude gebouwen omgevormd tot prachtige sfeervolle accommodaties: East is een omgebouwde oude ijzergieterij, terwijl Gastwerk in een vorig leven, zoals de naam al doet vermoeden, een gasfabriek was.

Deze designbewuste hotels bieden een uniek verblijf - in vergelijking met alle grootse, vorstelijke charmes van Hotel Atlantic Kempinski, kan gemakkelijk worden gezegd dat East tot een van de beste hotels in Hamburg behoort. Zelfs de nieuwbouwhotels hebben de smaak te pakken - 25hours HafenCity heeft een hip en stijlvol nautisch thema, terwijl de designerverlichting van Side een bezienswaardigheid op zich is. Er zijn niet veel plaatsen die dergelijke interessante en unieke plekken hebben waar u kunt verblijven en die een reflectie zijn van de charmes van Hamburg zelf.

Er zou gesteld kunnen worden dat een verblijf in Hamburg voor iedereen van alles te bieden heeft - verfijning, avontuur, geschiedenis en moderniteit allemaal op een plek die in grote mate nog een arbeidersstad is gebleven. Het is absoluut een toegangspoort tot al het goede van Duitsland, en een herinnering dat een stad zichzelf opnieuw kan uitvinden, zonder uit het oog te verliezen wat het in de eerste plaats geweldig heeft gemaakt.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Duitsland
Duitsland
Van intieme straten tot interessante, moderne architectonische ontwikkelingen, een vlucht naar Düsseldorf biedt een fascinerende kijk op Duitsland.
Duitsland
Er is van alles te doen in Frankfurt, een stad die zowel voor de cultuur als de handel een bezoek waard is.
Duitsland
München beschikt niet alleen over meer theaters en tentoonstellingen dan de andere steden in Duitsland, maar ook over de mooiste architectuur.