Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Mahé

Als je denkt aan de Seychellen, zult u waarschijnlijk denken aan fotogenieke stranden en luxe resorts waar veel gelukkige jonggehuwden rondlopen. En dat is niet ver van de waarheid.

Vluchten naar de Seychellen maken een tussenstop op Mahé, de grootste van de 115 eilanden die dit unieke land vormen. U vindt hier niet alleen de hoofdstad Victoria, maar het is ook de thuisbasis van ongeveer 90 procent van de bevolking van de archipel.

Als het gaat over accommodatiemogelijkheden, is het eiland niet alleen de thuisbasis van luxe hotels. U zult er ook een verrassende verscheidenheid vinden aan budgetvriendelijke hotels, bed and breakfasts en opties waar u zelf kunt koken.

Terwijl de resorts de neiging hebben om hun eigen stukken strand te claimen, zijn er ook tal van prachtige openbare stranden. Het is echt gewoon een kwestie van uw picknickmand klaarmaken, een stukje kust kiezen en gaan zitten om te genieten van de zon en het uitzicht. En als u eenmaal klaar bent met het strandleven zijn er weelderige jungles om te verkennen, bergen te doorkruisen en lokale markten waar u uw dosis winkelen kunt krijgen en wat souvenirs kunt kopen.

De meeste van deze markten zijn in de hoofdstad Victoria, die zeker een bezoek waard is als u zich er toe kunt zetten om het resort te verlaten. Ga de hele nacht op stap met de lokale bevolking of relax gewoon in een strandlounge en kijk naar de zonsondergang terwijl u de beste vis eet die u ooit hebt geproefd.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Seychellen

1 bestemming