Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Genève

Er zijn maar weinig steden ter wereld die zo kosmopolitisch zijn als Genève. Dankzij de status als een van de thuisbasissen van de Verenigde Naties, is een vlucht naar Genève het hele jaar door gevuld met hoogwaardigheidsbekleders en wereldleiders.

Het is bovendien een magneet voor toeristen die de stad bezoeken om zich te vergapen aan deze zetel van macht en de prachtige ligging aan het meer. Maar Genève is niet alleen een diplomatiek centrum, het is ook een populaire plek om te winkelen, dineren, uit te gaan en heeft diverse mogelijkheden om de vrije tijd te besteden.

In 2014 werd Genève bij de World Travel Awards bekroond als Europa's Leading City Break Destination. Het biedt een scala aan restaurants met Michelin-sterren - en serveert veel meer dan de typische Zwitserse gerechten. In combinatie met de chique hotels en boetieks is Genève meer geworden dan slechts een tussenstop voor skiërs of een handige uitvalsbasis voor het bedrijfsleven of reizende overheidsfunctionarissen.

Hoewel het een kosmopolitische stad is, heeft Genève ook alles te bieden waar Zwitserland om bekendstaat. De stad biedt prachtig uitzicht op de bergen (de Jura Alpen bieden een schilderachtige achtergrond), deskundigheid op het gebied van horloges maken, en eten en drinken van de hoogste kwaliteit - denk aan ambachtelijke pralines en heerlijke fondue. Maar er is voldoende tijd en gelegenheid om die calorieën te verbranden, want Genève is een prachtige speeltuin om te skiën, snowboarden, wandelen en mountainbiken, afhankelijk van de tijd van het jaar dat u er bent.

Het entertainment van de stad houdt ook rekening met de meer illustere gasten die op doorreis zijn, zodat wereldleiders geen gebrek hebben aan befaamde koks. Maar in Genève staan maatpakken zij aan zij met skipakken, omdat duizenden naast hun tijd op de piste ook willen genieten van wat de stad te bieden heeft, zoals een reeks indrukwekkende musea, de sfeervolle oude binnenstad en de tuinen langs het meer.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Zwitserland
Zwitserland
Naast het bankwezen is Zürich het centrale punt voor het merendeel van de kunst, muziek en opera van Zwitserland. Breng een bezoek om de cultuur en een prachtige, natuurlijke schoonheid te ontdekken.