Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Auckland

Bijna een derde van de vier miljoen tellende bevolking van Nieuw-Zeeland woont in Auckland. Hoewel Wellington de hoofdstad is, zullen de reizigers die aankomen in de levendige stad het een grote mededinger vinden voor het economisch centrum van het land.

Auckland, genesteld tussen de Tasman Zee en de Stille Oceaan, ligt tussen twee havens. En met 48 vulkanen in het vulkanische gebied Auckland, allemaal op ongeveer 20 km afstand van het stadscentrum, heeft de stad een van de meest unieke topografieën ter wereld. Als gevolg daarvan is er buiten en binnen genoeg te doen. Er worden tal van avontuurlijke sporten aangeboden, en er zijn nog meer activiteiten te vinden op korte afstand van het stadscentrum.

Voor degenen die niet op zoek zijn naar veel actie en adrenaline, zijn er tal van vijfsterrenrestaurants en luxe hotels verspreid over de stad. Dit geldt met name rond het havengebied, terwijl de eenvoudigere koffiehuisjes en boetiekjes achter vele straathoeken verborgen zijn. Er zijn ook overal groene gebieden, met parken, tuinen en paden.

Een groot deel van de actie speelt zich af in de buurt van het water, van de restaurants, lounges en boetiekjes verspreid over Waitemata Harbour tot de goudkleurige stranden en de surfervriendelijke koffiehuisjes van Takapuna Beach. Kortom, Auckland is een paradijs voor reizigers die graag buiten zijn.

Net als de meeste Nieuw-Zeelanders, zijn de mensen die Auckland hun thuis noemen vriendelijk, gastvrij en bereid om alles wat ze hebben met u te delen, vooral als u een gewillige en geïnteresseerde reiziger bent. En terwijl het tempo van het leven hier misschien een beetje hoger ligt dan elders op het Noorder- en Zuidereiland, blijven de bewoners lachen. Ze weten dat ze het goed hebben want Auckland wordt herhaaldelijk gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld om te wonen. Of u nu voor een paar dagen, een week, of een maand gaat, Auckland is de moeite waard.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Auckland

1 bestemming

Onze bestemmingen in Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
Christchurch voelt misschien klein aan maar dat is onderdeel van de charme en de nog onverschrokken reizigers kunnen er voor elke interesse iets vinden.