Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Christchurch

Zodra uw vlucht naar Christchurch landt op de internationale luchthaven van Christchurch, wordt het duidelijk waarom het bekendstaat als de Garden City.

Van bovenaf is het gemakkelijk om te zien hoeveel wijde open groene gebieden er in het landschap zijn, gecentreerd rond Hagley Park in het midden van de stad. En de mooie Avon River, waarvan het water er in het verleden voor gezorgd heeft dat Christchurch zich kon blijven ontwikkelen, deelt het landschap in tweeën.

Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en het centrum van de avontuurlijke sport-industrie. Als u bedenkt hoeveel de Kiwi's (zoals de bewoners van dit land worden genoemd) van het buitenleven houden, wil dat wel echt iets zeggen.

Christchurch is echt een paradijs voor de sportieveling, en een enorm scala aan activiteiten, van skiën en golven tot bungeejumpen, mountainbiken, windsurfen, raften en nog veel meer, zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum. Als u tevreden bent met gewoon toekijken, zijn er ook ballonvaarten en bootexcursies om walvissen te bekijken.

Dat gezegd hebbende, u gaat niet naar Christchurch om vervolgens gewoon weer te vertrekken. De stad heeft een geheel eigen charme en u kunt er een heerlijke vakantie houden in het stadscentrum; een verblijf in de luxe boetiekhotels, een espresso drinken in haar superleuke koffiehuisjes, dineren in vijfsterrenrestaurants en genieten van de ontspannen en vriendelijke omgeving waar de lokale bewoners zo trots op zijn.

Hagley Park is een pittoresk openbare gebied waar kunstprojecten uit het niets opduiken en net zo snel weer verdwijnen. Openluchtconcerten zijn populair in de zomer, wanneer het AMI Stadium onderdak biedt aan artiesten uit de hele wereld. En de oudere wereld bestaat er ook en wordt geuit door de prachtige kathedralen.

Christchurch heeft een welverdiende reputatie als een avontuur- en partycentrum, en u hoeft niet ver te zoeken om het allebei te vinden. Maar er is in de stad ook een gevoel van verfijning te vinden, een kosmopolitische uitstraling die ervoor zorgt dat het een van de beste bestemmingen in Nieuw-Zeeland is.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Christchurch

1 bestemming

Onze bestemmingen in Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
De unieke geografie van Auckland, een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven, maakt het voor elke reiziger een plaats die bezocht moet worden.