Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Europa
  4. Duitsland
  5. Vliegtickets naar Düsseldorf

Vliegtickets naar Düsseldorf

Düsseldorf is een zakelijke en financiële grootmacht en trekt zowel vooraanstaande bedrijven als vakbeurzen aan. Maar als u daardoor denkt dat de stad serieus en saai is en u daarom geen vluchten naar Düsseldorf boekt, moet u even verder lezen.

Het is absoluut een welvarende stad, geïllustreerd door de boetieks en chique hotels aan de Königsallee. De economische prestaties hebben geresulteerd in een stad die haar cultuur financiert - er zijn meer dan 100 galerieën en 26 musea, plus aangelegde parken, concertzalen en een operagebouw.

Wellicht is dat de reden waarom baanbrekende muzikale acts als Kraftwerk synoniem zijn met Düsseldorf - er is absoluut een gevoel in de straten van de oude stad/haven dat creativiteit moet worden gevierd en gekoesterd in plaats van in de kiem gesmoord.

Veel culturele bezienswaardigheden zijn te vinden in de oude stad, of Altstadt, een gebied dat het best te voet kan worden verkend. U kunt zelfs gemakkelijk een paar uur doorbrengen ofwel ronddolend door deze fascinerende buurt of wandelend langs de Rheinuferpromenade, een wandelpad dat deze plaatsen met het havengebied MedienHafen verbindt, en zowel letterlijk als figuurlijk een pad tussen oud en nieuw creëert.

Dit alles maakt Düsseldorf een aangename verrassing voor degenen die komen voor een beurs en een paar uur over hebben om elders te besteden. Met zijn restaurants met Michelinsterren, trendy cafés en lounges, chique hotels en onberispelijke openbaar vervoer, keren de meeste mensen die de stad om zakelijke redenen bezoeken hier in hun vrije tijd terug.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Duitsland
Duitsland
Van intieme straten tot interessante, moderne architectonische ontwikkelingen, een vlucht naar Düsseldorf biedt een fascinerende kijk op Duitsland.
Duitsland
Een keuken van wereldklasse, rijke geschiedenis en een levendige tegencultuur - simpel gezegd, Hamburg heeft voor alle leeftijden en smaken iets te bieden.
Duitsland
München beschikt niet alleen over meer theaters en tentoonstellingen dan de andere steden in Duitsland, maar ook over de mooiste architectuur.