Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Singapore

Het is nu moeilijk te geloven, maar er was een tijd dat vluchten naar Singapore niets meer waren dan een tussenstop op weg naar een andere bestemming. Niets staat verder van de waarheid van vandaag de dag. Deze indrukwekkende stad heeft zichzelf opnieuw uitgevonden als een bruisende metropool en een van de meest opwindende bestemmingen van Azië.

Singapore is de thuisbasis van ontzagwekkende architectonische hoogstandjes zoals het Marina Bay Sands Hotel, het iconische middelpunt van de stad met het hoogste infinityzwembad ter wereld. Ondanks de moderniteit heeft de stad veel natuurlijke schoonheid behouden, van stedelijke oases zoals de Gardens by the Bay en de Singapore Botanic Gardens, tot de wilde dieren in de Singapore Zoo. In deze dierentuin, alom beschouwd als een van de beste van de wereld, leven de dieren in hun natuurlijke omgeving in plaats van in kooien. Daarnaast vindt u te midden van dit alles nog herinneringen uit het verleden, zoals de theehuizen en oude tempels.

Maar ook hier gaat het voor vele reizigers niet om wat er tijdens een bezoek aan Singapore te zien is maar wat er te eten is. Deze culinaire bestemming heeft een van de meest diverse en fascinerende scenes van de wereld. Uw aandacht zal opgestreken worden door alle Maleise, Indiase, Chinese, Europese en Midden-Oosterse lekkernijen. In Singapore zijn restaurants en cafés voor alle budgetten, of u nu een speciale gelegenheid wilt vieren in het met een Michelin ster bekroonde Jaan of goedkope laksa noedels uit een schaal wilt slurpen van een kraampje bij het Maxwell Road Hawker Centre.

En als u eenmaal voldoende gegeten heeft, zijn er 's avonds laat genoeg lounges en uitgaansgelegenheden om u tot in de vroege uurtjes te vermaken. En als u wilt ontspannen en herstellen, heeft Singapore echt een indrukwekkend hotelaanbod. Veel van de accommodatie-opties zijn bestemmingen op zich, zoals het historische Raffles Singapore, waar Alfred Hitchcock en Ernest Hemingway ooit (zij het niet samen) rondhingen. Evenals de grote luxe ketens, zijn er ook boetiekhotels in de middenklasse en hostels voor backpackers voor meer bescheiden budgetten.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Singapore

1 bestemming