Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Caïro

De hoofdstad van Egypte is de thuishaven van meer dan 17 miljoen mensen, en dat maakt het tot de grootste stad in Afrika en het Midden-Oosten.

De drukte draagt echter bij aan de charme van de stad - Caïro moet u zien, horen en voelen. Het is aan te raden om u langzaam onder te dompelen in deze magnetische metropool - bezoek bijvoorbeeld eerst de belangrijkste bezienswaardigheden de dag nadat uw vlucht naar Caïro is geland en ga vervolgens op zoek naar de wat rustigere, minder bekende bezienswaardigheden. Zodra u de stad een klein beetje doorheeft, bent u klaar om u te begeven in de drukke menigtes van Caïro en de smalle straatjes.

Caïro en het naburige district Giza vormen de thuisbasis van enkele van de grootste schatten ter wereld, en dan met name de Grote Piramides en de Sfinx. De drie iconische piramides van Choefoe, Chafra en Menkaoera en het monument waarvan wordt aangenomen dat het de beeltenis is van het gezicht van farao Chafra (de Sfinx) zijn eeuwen geleden gepland en gebouwd. Hier vindt u ook de rivier de Nijl, die alle andere bezienswaardigheden samen lijkt te brengen, zoals de Caïro Tower, de grote Mohammed Ali Moskee en het beroemde operagebouw van Caïro. Naast de fascinerende geschiedenis van de stad heeft Caïro ook heel wat entertainment te bieden.

De lokale bevolking doet niets liever dan dineren in de open lucht. Groepen jongeren zijn te vinden bij de nieuwste cafés en restaurants, terwijl de oudere generatie kiest voor de meer traditionele koffiehuizen, voor een lekkere espresso en shisha.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Caïro

1 bestemming