Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Perth

Het weer voelt net zo verwelkomend als de vriendelijke lokale bevolking in de zonnigste Australische hoofdstad Perth (Boorloo), waar iedereen zijn eigen avontuur kan beleven. De stad wordt omringd door de Swan River, is de locatie van een van de grootste parken in het centrum van een stad en heeft 19 prachtige stranden, elk met een dromerig uitzicht op zonsondergangen in de Indische Oceaan. Perth is het hele jaar lang een droombestemming voor een vakantie met prachtige blauwe luchten en een Middellandse Zeeklimaat.

Perth is ook de locatie van de Swan Valley, het oudste wijngebied van Australië. Dit is een van de eenvoudig te bereiken dagtrips die binnen een uur van het centrale zakelijke district ligt. U kunt ook op ontdekkingstocht gaan in de historische en boheemse havenstad Fremantle (Walyalup), zwemmen met speelse dolfijnen in Rockingham of een cruise nemen naar Rottnest Island (Wadjemup). Op het eiland kunt u de quokka ontmoeten, het vrolijkste dier ter wereld.

Daarnaast is het een levendige metropool vol bijzondere culturele ervaringen, luxe hotels, shoppinggelegenheden, dakterrasjes en restaurants aan het water bij Elizabeth Quay (Goomup) aan de prachtige Swan River, waardoor u al snel begrijpt waarom Perth zo'n relaxte en avontuurlijke hoofdstad is.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Perth

1 bestemming

Onze bestemmingen in Australië
Australië
'Booming Brisbane', zoals het vaak wordt genoemd, is een van de hipste bestemmingen van Australië, dankzij haar bloeiende cafécultuur, kunst en nachtleven.
Australië
Alles mag in Melbourne, een stad die moeiteloos een kosmopolitische uitstraling met een beetje van de Australische outback combineert.
Australië
Sydney biedt verschillende prachtige plekken om van te genieten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Harbour Bridge, het iconische Opera House of de groene Royal Botanic Garden.