Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Beiroet

De Libanese hoofdstad is een unieke vakantiebestemming en als u er eenmaal bent geweest, zult ook u vol lof zijn. Zodra uw vlucht naar Beiroet is geland, begint een reis om nooit meer te vergeten, van de restaurants, lounges op het dak, luxe hotels en shishacafés tot aan de moskeeën en monumenten.

We weten allemaal dat het turbulente verleden van Libanon zijn sporen heeft nagelaten, maar de gastvrije inwoners van Beiroet richten zich op andere dingen; ze erkennen hun geschiedenis, maar kijken naar de toekomst. Met als resultaat een uiterst modern stadscentrum, van boetieks in Europese stijl, tot cafés, binnenplaatsen grenzend aan de Place de l’Etoile en trendy gelegenheden in Gemmayze. En de historische bezienswaardigheden zijn nooit ver weg, zoals de Place Des Martyrs (Martelaarsplaats) en de St. George Maronite Kathedraal. Als u genoeg tijd hebt voor een dagje buiten Beiroet, kunt u andere interessante historische bezienswaardigheden bezoeken, waaronder de oude stad Byblos.

Er zijn ook legio mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Beiroet staat bekend als één van de weinige plekken waar u (afhankelijk van het seizoen) 's ochtends in de bergen kunt skiën en 's middags lekker kunt zonnen op het strand. Het skiseizoen loopt van halverwege december tot begin april. Maart is de beste maand om te skiën. Dan is de sneeuwval regelmatiger.

De après-skicultuur is alleen niet te vergelijken met die in Europa. Er is feitelijk niemand die nog even nablijft in een lodge voor een warme chocolademelk. Over het algemeen gaat men na het skiën gelijk naar huis (of het hotel) om te relaxen en zich klaar te maken voor de avond. De reputatie van Beiroet als de hoofdstad van het nachtleven in het Midden-Oosten is welverdiend. Het kan best zo zijn dat u niet veel van het hotel zult zien.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Beiroet

1 bestemming