ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Libanon

Libanon heeft zoveel te bieden: het kosmopolitische Beiroet, de middeleeuwse architectuur van Tripoli, de ongelofelijke Romeinse ruïnes van Baalbek en prachtige stranden, en zelfs een paar skigebieden.

Wanneer u vluchten boekt naar Libanon is Beiroet, de hoofdstad, de beste plek om uw reis te beginnen. Het is een energieke stad met oog voor mode en met veel culturele bezienswaardigheden. Een stad om te zien en gezien te worden. Het nachtleven speelt hier een grote rol en de inwoners doen heel veel moeite om er mooi uit te zien (zorg dat u een mooie outfit scoort voordat u het nachtleven ingaat). Zelfs bij heel gewone bezigheden, zoals 's avonds wandelen over de Corniche, lijkt het erop dat iedereen in de stad erop gekleed is uit te gaan, van gezinnen tot koffieverkopers en nargileh-rokers. Ook de restaurants ondergaan een transformatie: er komen steeds meer beroemde chef-koks om hier een vestiging te starten.

Er zijn veel interessante bezienswaardigheden die u vanaf Beiroet in één dag kunt bereiken, zoals Tripoli. Daar is een souk waar u uren kunt ronddwalen op zoek naar koopjes en waar u thee kunt drinken, en er is beroemde Mamluk-architectuur om te bewonderen. Geniet hierna van een mezze-maaltijd in één van de gastronomische restaurants van de stad. Baalbek is ook een geweldige plek om een bezoek aan te brengen. U vindt er zeer bijzondere ruïnes van oude Romeinse tempels (eerbetonen aan Jupiter en Bacchus) die dateren uit het jaar 150.

Eindig uw vakantie in Libanon met een paar dagen aan het strand. U kunt rondparaderen in prachtige resorts of naar één van de vele openbare stranden langs de kust gaan om te genieten van de zon en het zand, en plezier te maken.

Onze bestemmingen in Libanon
Beiroet is een ongekende vakantiebestemming; zo kunt u er 's ochtends heerlijk skiën en 's middags lekker relaxen op de prachtige stranden.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken