Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Muscat

In tegenstelling tot sommige buurlanden in de Golf, is Muscat niet volgebouwd met wolkenkrabbers, hotels en resorts. Toch is het gastvrijheidsniveau hier hoog, en al helemaal in de prachtige hotels langs de kust. Omringd door hoogwaardige restaurants, stranden en exclusieve winkels, is het verleidelijk om niet een kijkje verder te nemen.

Maar als u vastgelijmd blijft aan uw strandstoel, zult u niet zien wat Muscat nou zijn charme geeft en zo uniek maakt: diens zorgvuldig bewaarde geschiedenis en tradities. Ga richting het havengebied Muttrah en het nabijgelegen oude Muscat, waar u oude forten uit de Portugese koloniale tijd kunt verkennen, evenals moskeeën, soeks en musea. U zult merken dat de verschillende culturen hier echt met elkaar verbonden zijn, wat niet verwonderlijk is gezien het feit dat Afrikanen, Iraniërs, Europeanen en natuurlijk Omanieten zich hier eeuwen geleden al vestigden.

De nieuwe culturen bereikten de stad via de zee, die nog steeds één van de grootste aantrekkingspunten is van deze Omaanse stad. Vandaag de dag is Muscat een populair duikparadijs, zowel voor degenen die geïnteresseerd zijn in de wrakken bij Bandar Khayran als degenen die het zeeleven rond de Daymaniyat Eilanden willen verkennen. Als u uw voeten droog wilt houden, is het ook mogelijk een boottocht te maken om dolfijnen te spotten.

Dergelijke bezienswaardigheden maakt een vlucht naar Muscat tot een uitstekende keuze. In combinatie met een trip naar het beroemde berggebied van Oman, zult u merken dat u hier weken kunt doorbrengen zonder u te vervelen.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Masqat

1 bestemming