ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
  1. Onze bestemmingen
  2. Europa
  3. Frankrijk
  4. Vliegtickets naar Parijs

Vliegtickets naar Parijs

Het is geen wonder dat Parijs een van de meestbezochte steden van deze planeet is. De Franse hoofdstad is de thuisbasis van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden ter wereld, van de Eiffeltoren tot de Notre Dame en de Champs-Elysées. Het is dus niet verrassend dat de Lichtstad jaarlijks meer dan 27 miljoen bezoekers verwelkomt, die meestal op Paris Charles de Gaulle aankomen.

Parijs is verdeeld in 20 arrondissementen, die in een spiraalvorm liggen die met de klok mee gaat en die in het centrum van de stad begint, waar u de belangrijkste bezienswaardigheden vindt. In het eerste arrondissement vindt u bijvoorbeeld het Louvre, waar u in de rij kunt gaan staan om de Mona Lisa te bewonderen (of ga gewoon buiten staan om de beroemde piramide van architect I.M. Pei te bewonderen).

Slenteren door de straten van Parijs kan voelen als een wandeling op een filmset. Er zijn heel veel regisseurs geïnspireerd geraakt om hun films in deze pittoreske stad te laten afspelen, van Jean-Pierre Jeunet ('Amélie') tot Woody Allen ('Midnight In Paris').

Maar het gaat hier niet om vorm boven inhoud - dit is tenslotte de stad die ons Coco Chanel gaf, en de voedingsbodem blijft voor heel veel talentvolle designers. Als u zich verder in de stad verdiept, ontdekt u een subcultuur van hippe restaurants, cafés en tentoonstellingen, waar jonge creatievelingen hun best doen om een tweede 'Belle Époque' te creëren.

Waar u ook besluit uw tijd door te brengen, in het iconische centrum of de onontdekte buitenwijken, het is onwaarschijnlijk dat u de meest romantische stad ter wereld verlaat zonder verliefd te worden.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner cartrawler. We zijn hiermee een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.200 internationale leveranciers kunt vergelijken, en het biedt geweldige tarieven voor meer dan 30.000 locaties in meer dan 145 landen.

Onze bestemmingen in Frankrijk
Frankrijk
Lyon, ooit een van de best bewaarde geheimen van Frankrijk, biedt geweldige gerechten, een fantastische cultuur, een heerlijk klimaat en een fascinerende geschiedenis.
Frankrijk
Nice dankt haar reputatie grotendeels aan de weersomstandigheden, en de lange, hete zomers en milde winters maken het een perfecte bestemming.