Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Johannesburg

Johannesburg, oftewel in het kort Joburg, heeft een rijke geschiedenis die is gestoeld op de goudkoorts in de 19e eeuw. De ontdekking van dit kostbare metaal lokte goud- en werkzoekers van over de hele wereld die op zoek waren naar een beetje actie. Tegenwoordig nemen reizigers het vliegtuig naar Johannesburg om in de uitzonderlijke restaurants te gaan dineren, in het bruisende nachtleven te gaan feesten of in de trendy boetieks in Sandton en Rosebank te gaan winkelen.

De stad heeft voor iedereen iets te bieden. Joburg is niet alleen de modehoofdstad van Zuid-Afrika, het heeft ook het grootste door mensen aangelegde bos ter wereld, met meer dan 10 miljoen bomen. Vergeet uw camera niet mee te brengen: prachtige, zonnige dagen worden afgewisseld door hevige onweersbuien. Dit fenomeen trekt fotografen van over de hele wereld aan die deze dramatische bliksemschichten proberen vast te leggen.

In Johannesburg hebt u ook de kans om de geschiedenis van Zuid-Afrika in u op te nemen in het Apartheid Museum. Nelson Mandela studeerde rechten in deze stad voordat hij aan zijn buitengewone levensweg begon.

Zoals overal in Zuid-Afrika wordt de stad gedomineerd door de liefde voor rugby. Draag rood en wit om uw steun voor de Lions te betuigen, het plaatselijke team dat in het magnifieke Ellis Park haar thuisbasis heeft. Ellis Park biedt plaats aan bijna 60.000 fans. Probeer een stuk biltong (gedroogd geconserveerd vlees), een verkoelend drankje en kijk naar het entertainment.

Ook al is de restaurantscene bijzonder divers, vlees is zeker het populairst in veel Zuid-Afrikaanse gerechten. Zuid-Afrikanen voeren hele discussies als het gaat om waar de beste steak te krijgen is, maar welke keuze u ook maakt, u zult niet worden teleurgesteld. Na het diner kunt u het beroemde nachtleven van de stad gaan opsnuiven – ga naar Black Orchid voor een VIP-behandeling of Sophiatown voor een jazzoptreden. En als u klaar bent met feesten, is er voldoende keuze op het gebied van accommodatie, of het nu een rustieke lodge moet zijn of een boetiekhotel met vijf sterren.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner cartrawler. We zijn hiermee een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.200 internationale leveranciers kunt vergelijken, en het biedt geweldige tarieven voor meer dan 30.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Johannesburg

1 bestemming

Onze bestemmingen in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Durban heeft een snelle groei doorgemaakt en is nu dankzij haar culturele verscheidenheid en adembenemende natuurlijke schoonheid een van de topbestemmingen van Afrika.
Zuid-Afrika
Van adembenemende stranden tot vijfsterrenhotels en van gastronomische gerechten tot spannende avonturen, een bezoek aan Kaapstad zal u niet teleurstellen.