Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vluchten naar Taipei laten u kennismaken met het bruisende nachtleven, de voortreffelijke restaurants en het onvermijdelijke winkelen, in een van de meest relaxte steden van Azië.

Taipei, dat in het noorden van Taiwan ligt, bestaat uit 12 districten, elk met een eigen identiteit. Wanhua is een van de oudste maar ook een van de meest trendy districten. In Neihu vindt u zowel oud als nieuw Taipei, met tempels en winkelcentra die naast elkaar staan. Shilin is de thuisbasis van het National Palace Museum, dat bijna 700.000 keizerlijke artefacten heeft.

Taipei is een van die steden die nooit lijkt te slapen. Avondmarkten vullen de straten met de geuren en kleuren van knoedels, rundvlees noedelsoep en desserts van geraspt ijs.

U vindt niet alleen op elk uur en op elke hoek van de straat een kruidenierswinkeltje (Taipei heeft een van de hoogste concentraties per inwoner van kruidenierswinkels op aarde), maar ook karaoke bars en zelfs een boekhandel die 24 uur open is. Het staat ook bekend vanwege een aantal van de beste koffiehuisjes van Azië en een bloeiende muziekscene. Maar Taipei neemt zichzelf niet al te serieus en voor het bewijs daarvan kunt u een bezoek brengen aan een van de thema-restaurants (thema's zoals barbie, gevangenis en zelfs de wc worden aangeboden).

Taipei, gelegen in een bekken tussen het Yang Ming- en Centrale gebergte, is ook gezegend met prachtige landschappen. Breng een bezoek aan het district Beitou en zijn warmwaterbronnen en het prachtige Yangmingshan National Park, of het wandelpad van Elephant Mountain in Nangang en zijn glooiende beboste heuvels met uitzicht op de stad.

U kunt de stad in al zijn glorie zien vanaf de top van Taipei 101, een wolkenkrabber met 101 verdiepingen. En zodra u zich realiseert dat alles met elkaar verbonden is door een efficiënt openbaar vervoer, komt het niet als een verrassing dat de hoofdstad van Taiwan een van 's werelds meest populaire steden voor bezoekers is.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd

Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Taipei

1 bestemming